0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar eşim korona olmus pozitif çıktı. Bendede belirtiler var aksama gelecekler test için. Ama emziriyorum çocuğuma bir sey olurmu 7aylik oldu. Huzursuzluk vs oluyo mu bebekte gecirenler vaemi ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir kacgun atesi cikabiliyormus canm cok cok emzir
tarafından
Aşırı huysuz olmuş ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bugün arkadaşımla konuştum.

Doktor bol bol emzir demiş onun akrabasına

Hafif atlatmış emzirdigi için.

Sen gene de sor
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Benim bebeğim 13 aylıkken olduk korona. Benden bebege bebekten eşime geçti. Ben ilaçları kullanmadım emzirmeye devam ettim. Eger ilaç içeceksen süt veremiyorsun 1 hafta. Benim oğlumun 3 gün 40ın altına düşmeyen ateşi oldu. 1 hafta hastanede kaldık. Zor günlerdi Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin hafif atlatır. Genelde %90ı ateşlenerek atıyor virüsü
tarafından
Bebege bir sey yapmiyolar dimi ilac felan
(2,474 puan) tarafından
Yani şöyle korona da bebege ilaç yok evet. Ama mesela benim oğlumun ateşi asla düşmedi mecbur serum vs takviye yapıldı. Daha sonra bagirsak enfeksiyonu oldu bu süreçte onun için probiyotik antibiyotik tedavisi vs yapıldı. Bebeğini takip et durumuna göre birşeyler yapılıyor.
Ama bol bol emzir bence şuan senin sütüne ihtiyacı var
tarafından
Aşırı huysuz ya acaba belirti olabilirmi
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bı arkadasimda aynı sen gibi tatlım 7 aylık eşi korona oldu onada geçmiş ama emziriyo. İ sıkıntıda yaşamamış akşam test için geleceklerse bı sor bilgi al
tarafından
Ya gelmiyolarmis. Siz gidip yaptirin diyo. Tek başıma bu cocukla nasil gidebilirim hastaneye
(1,041 puan) tarafından
Arkadaşa gelmişlerdi ama sananneden gekmiyolar ki beeginin olduğunu soyledigindede mi git dediler çok saçma ama zaten ilaç kullanamicaksin emzirdigin için yaptırmasan testi bı skinti olur muki
tarafından
Esim dedi, eşim ve çocugum var ona yapacakmisiniz test. Yok dedi aile hekiminine felan gitsin yapsin dedi. Dedigin gibi yapsamda ilac kullanamicam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 172 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
21 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,197 soru

24,121,476 cevap

333,493 kullanıcı

...