0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (498 puan) tarafından
Kaynanamla birlik oturuyoruz kaynananm meme kanseri çıktı kemoterapi filan görüyor görümcem var 20 yaşında  kaynanam yatiyor yorgun düşüyor filan iyi olsa da hicbisey yapmiyor ben hem 1 yaşındaki kızıma bakiyorum sagolsun Kayinpederim ilgileniyor en çok hem yemeklerini yapiyorum oruçlu oruçlu insan yardım eder en azindan cocuga bakar koltuk altina tel taktilar o batıyor diyor hep yatiyor zoruma gidiyor benimde cok yoruluyorum iyi olunca hep bakardi kizima filan ama simdi o yatiyo gorumcem bi is yapmiyo ben herseylerini yapiyorum zoruma gidiyor alışık olmadigimdan herhalde kizimda huysuz zaten cok Sinirliyim herseye herkeze siz olsaniz nasil davranırdıniz kaynananiz hasta gorumceniz bisey yapmiyor kayinpederijiz kizinla ilgilenir siz ne yapardiniz

9 Cevaplar

+1 oy
(1,181 puan) tarafından
Kayınvaliden napsın canım kolay mı Allah kimsenin başına vermesin onun için daha zor. Görümcen yarfım etse ama keşke... kayınvaliden için kötü düşünme canım şu mübarek günlerde hasta kadına hizmet ediyorsun çok sevap sakın surat yapma laf falan çarpma yaxıktır. Görümcene söyle o yardım etsin sana
(498 puan) tarafından
Haklısın canım zamaninda kötü günlerimiz oldu bende icimden gecirdim yarin öbür gun biseyin olsa bakim napcan kizin mi bakcak sana ben bakiyorum önceden ayni evde suratima bakmazdi konusmazdi simdi haşır neşir
(1,181 puan) tarafından
O da hatası varsa anlamıştır hatasını merak etme kul bilmezse Allah bilir. Kaynananı sevmesen bile Allah için yap yapacagını, eşin için yap o zaman seninde için rahatlar.
(498 puan) tarafından
Haklısın canim sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayrı ev ayrı ev cnm
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Allah için yap sevaptir

0 oy
(395 puan) tarafından
Ben olsam söylerim iyi dille az bi bebişe bakarmısın derim yada derim gel masayı kuralım bebek durmuyor falan derim 
(498 puan) tarafından
Görümceme mi
0 oy
tarafından
Kocana söyle canm kız kardeşi ile konuşsun 20 yaşında ben tek başima ev temizliyodum anneme izin vermiyodum millet ne rahat yaa misafir yemek ne ise hepsini yapiyodum üstelik annemlerin giden geleni coktu
tarafından
Kimse bişey demiyomu ona ailesi falan
(498 puan) tarafından
Telefon malı olmus odadan çıkmıyor herkez kızıyor ama boş hemen alınıyor filan
tarafından
Kayinbabsndan cekinmiyomu bana yardım et de etmiyosa kocana söyle baktin yine olmuyo kayinbabana söyle. Yada gönder bana ağzının ortasına çarpım:)
(498 puan) tarafından
Hemen bugün yapti ahahahaga korktu gerhalde esim kızdı biraz
tarafından
Yani kızması lazım sonuçta tek kime yetişeceksin herzaman uyarsın esin birlikte yapmanız lazim
0 oy
(146 puan) tarafından
Canım ben olsam görünceme söylerdim sende yardım et diye yemek yapamıyorsa sofrayı kurabilir toplayabilir bulaşık yıkayabilir. Sen diyemiyorsan da eşine şöyle o desin. Geliniz diye biz insan degilmiyiz gorumcen bilerek yapmiyo Bnce 
0 oy
tarafından
Evet bakmak sevap ama eger işini yapa biliyor sa yapsın görümcen de körmü acaba 
0 oy
(28 puan) tarafından
Canim kayinvalidenlik bisy yok suc gorumcende yasida kucuk degil hani esine sole uyarsin daha da yapmiyorsa kayinbaban faln solesin ayip ya herseyi sana birakmak kayinbaban kayinvaliden gormuyormu sen cablarken gorumcen oturuyoe onlarin demesi lazim kalk yengene yardim et diye
0 oy
(861 puan) tarafından
Canım benim annemde göğüs kanseri gerçekten o taktıkları şey çok çekti acısını biz ayrı şehşrlerdeyşz keşke yanımda olsa baksam ilaç alınca hiç hali kalmıyor yoruluyor o yüzden normal yani öyle olması. İlk on gün kötü oluyorlar ilaç alınca 
(498 puan) tarafından
Bisey sorabilir miyim canim
(861 puan) tarafından
Tabii
(498 puan) tarafından
Ya bu tel taktılar ya göğüse koltuk altına filan kaynanama da taktilar suan sarılı bisey dememisler su gun cikar yikan diye annen ne zaman cikardi acaba bi yardimci olursan cok sevinirim sorsan annene
(861 puan) tarafından
Bir hafta banyo yapma demişler sağlıkocagında pansuman olmus sonra zamanla iyileşmeye başlamıs
(861 puan) tarafından
K bakma geç görüorm yorumları

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (146 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 424 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 785 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,787 puan) tarafından soruldu