0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Bizim ki 11 ayını 1 hafta geçince tek uykuya geçiş yaptı :) ilk başlarda bocaladı bikaç gün ama birkaç gündür tek uyku uyuyunca daha iyi oldu bizim için. 

10 Cevaplar

0 oy
(15,622 puan) tarafından
13 aylik dub tek uyku yaptı bugün merak ediyorum 

Ne gibi iyi oldu :)
(25,181 puan) tarafından
Şöyle iyi oldu sabahtan öğlene kadar daha uzun vakit geçiriyoruz ve öğlen yemeğini yedirip 1 bucuk 2 gibi uyutuyorum 2 saat kadar uyuyor kalkınca çok keyifli enerjik oluyo akşam uykusuna da 8 bucuk gibi geçiriyorum gece uyku süresi de uzamaya başladı normalde saat başı kalkardı birkaç gündür böyle tek uykuya geçtiğinden beri
(15,622 puan) tarafından
Benjn kızım da saat başı kalkıyor
Aksam erken yayıyormuş sabah kaç gibi kalkıyor
(25,181 puan) tarafından
Sabah 8 de kalkıyo canım benimki 1 haftaya kadar hep saat başı kalkıyodu şimdi de 5-6 saat kesintisiz uyuyor değil ama 3-4 saat uyudugu oluyo meme bağımlısı kendisi kalkıp ağzına alıp geri uyuyo :)
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Kuzum saat kacta kalkıp öğle uykusunu kacta yapıyor 

Benimki sabah 8 de ayakta iki defa yatırmak zorundayım 1 yaşında ama iki uykuyuda yarim saat uyuyup kalıyor 
(25,181 puan) tarafından
Canım sabah 8 de uyanıyoruz biz 12 bucuk gibi öğlen yemeğini yedirip 1 bucuk gibi alıyorum öğlen uykusuna 2 saate yakın uyuyo bidaha yatırmıyorum akşam 8 bucukta gece uykusu için alıyorum pijama giy alt temizle yataga geç falan 9 da uyumuş oluyo bazen sarkıyo tabi dul falan aldırırsam 9 bucugu buluyo
(667 puan) tarafından
Bizim uyku hep şaşıyor bi düzen yok malesef
(25,181 puan) tarafından
Bizimde şaştıgı zamanlar olmuştu ama ben onla hiç konuşmadan tepki vermeden ısrarla uyutmaya devam ettim zaten memede uyuyo kalkıp kalkıp kaçıyordu hiç konuşmadan alıp geri emzirdim inatla öyle öyle düzeldi
0 oy
(14,197 puan) tarafından
Günlük uyku programı nasıl oğlum yaşına yeni girdi hep düzeni bozuluyor cildiriyor uyumamak için 
(25,181 puan) tarafından
Canım sabah 8 de kalkıyoruz öğlen 1 bucuk gibi uyutuyorum öğlen yemeğini yedirip 2 saate kadar uyur sonra bşdaha akşam 8 bucukta alırım uyutmak için 9 u bulur uyuması. 1 haftadır böyleyiz. Önceden sabah 8 de kalkar 11 de ilk uyku yapardı 12 ye kadar, sonra 4 te ikinci uykuyu yapardı 5 e kadar. Bizim için tek uyku daha iyi oldu
(14,197 puan) tarafından
Oğlumun 45 dakikayı hiç geçmiyor uykusu o yüzden günde 2 bazen 3 uyku yapıyor nasıl düzene sokacağız Allah bilir sabah 6 ya da 7 de uyanıyor bide
(25,181 puan) tarafından
Sabah 8 gibi kalksa aslında baya farkeder
(14,197 puan) tarafından
Valla tek uykuya geçmesini bekliyorum heyecanla
0 oy
tarafından
14 aylıkken bıngocu bacı ahah
tarafından
Aksam da erken uyır canım 11 bucuk gibi al uykuya 2 de kaldır en gec kalmasa bile aksam da erkenden yallah ahaha
(25,181 puan) tarafından
Akşam 8 bucukta alıyom kız 9 da uyumuş oluyo zaten :D
tarafından
Oh siz de bizim gibisiniz gece kafalar dinlensin :)
(25,181 puan) tarafından
Hee sorma düne kadar saat başı memeye kalkıyodu şu an haftadır biraz uyuyo işte memesiz :D
tarafından
Oh gozun aydın :)
0 oy
tarafından
10 aylıkkendi sanırım şu an sütten kestim geceler haram oldu 
(25,181 puan) tarafından
Hadi ya tühhh uyumuyor mu memesiz
tarafından
1 hafta olcak gece emme hissi halrn var uyanıyor geri sallıyorum 1 saat ancak uyuyor geri uyanıyor sabaha kadar böyle..bazen tv açıp oyalıyorum
(25,181 puan) tarafından
Off çok zor yaa benimki de meme bağımlısı şimdilik kesmem gereken bir durum yok ama ilerde nasıl keserim bilmiyorum valla emerek uyuyo hep zaten
tarafından
Tavsiyem aniden kesme cnm tıkanıyor maalesef azaltarak kesersen rahat edersin bebek de rahat eder..ben mecbur değildim ama çok zorluyordu oruca da engeldi acıktırıyordu öğlende..21 aylıktı zaten
(25,181 puan) tarafından
Daha kücük benimki zaten 2 yaşına yakın yavaş yavaş dediğin gibi azaltarak keserim bende
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Canım ya benim ki 17 aylık hala tek uykuya geçmedi, birde tek uykuya geçse bile erken uyanıyor . Şuena kdr kendisi 3 kere tek uyku yapmıştır oda geç uyanırsa.

Oğlum sabah 6 _7 arası uyanır sonra geri 10 da uyup 11 gibi uyanır. Yemek oynama derken 3 de uyur 4 kalkar. Sonra geri akşam uykusuna 9 buçuk gibi yatar. Yani oğlum çok yaramaz öğlen 3 olsun da hemen uyusun derdindeyiz, tek başına sıkılıyor sadece ben bazen babası oluyor evde gündüz. 
(25,181 puan) tarafından
Olsun kız uyusun nolcak gece uykusu düzenliyse sıkıntı yoksa ne olcak ki. Erkenden yatıyormuş hem 9 bucuk çokta geç değil
0 oy
(17,143 puan) tarafından
12 aykikken geçti. Tek uyku uyuyunca akşam uykusu daha verimli oluyor. 
(25,181 puan) tarafından
Evet bende bunu farkettim böyle devam madem :)
0 oy
tarafından
Seloo bizimki 2 gündür tek uyumak istedi. Oyle yaptık ama ben insanlıktan çıktım resmen. Gece cinnet geçiriyorum. Hiç uyumuyorr ağlayıp dönüyor. Daha çok küçük o yüzden çift uykuya devamke :D 
(25,181 puan) tarafından
Hahaha insanlıktan çıkan selena :D hepsi farklı işte minnoşların yaa
tarafından
Çok küçük ama. O belli olmaz ilerde çift uykuya geçersiniz büyük ihtimalle. Benim oğlan 3 yaşında bırakmıştı :D
0 oy
(163,384 puan) tarafından
tek uyuma ne demek kiz anlamadim
0 oy
tarafından
Aynen benimkide tam o zaman tek uykuya geçti ve erken yatıp erken kalkmaya başladı çok şükür  ama 10 aydır valla burnumdan geldiydi ne uyku vardı ne yeme içme vardı düzeldi çok şükür yarabbimmmm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 126 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 359 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne28 (89 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,510 soru

24,086,795 cevap

331,548 kullanıcı

...