0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (1,068 puan) tarafından

Canlarım sağ gözümün uzeri çok fazla kaşınıyor bazen acı hissi de veriyor. Sabah kalktigim da göz kapagim düşmüş oluyor çok tuhaf. Ve beyaz toz gibi döküntü gibi duruyor. İşte ben nemlendirici sürüyorum hindistan cevizi yağı sürüyorum o şekilde düzeliyor ama sonra gene ayni o kırmızılık hiç geçmiyor. Başına gelen var mı? Veya ne olduğunu bilebilen..

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tahriş olmuş gibi mümkün oldukça kaşıma sağlık ocağına git bir krem yazsınlar sürdüğün şeyler dahada kötü yapabilir 

(1,068 puan) tarafından
Eşim travazol kullan dedi deri merhemi ya iyi gelir mi bilemedim. Ama göstermeliyim haklisin
tarafından
Bence kafana göre krem kullanma bir doktora göster
(1,012 puan) tarafından
Travazolda kortizon Var canım gözüne sürme asla
(1,068 puan) tarafından
Sağolun canlarım . Pandemiden dolayı hastaneden korkuyorum ama böyle devam ederse bir gorunucem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum sanki arpacık derler oyle bırsey var gibi ıcte beze var mı elınle baktın mı
(1,068 puan) tarafından
Arpacık eşim de vardı çok önceden canım bu benim ki öyle bişey değil. Yumuşak beze yok böyle yaşlı insanlarin göz kapağı yumuşar düşer ya aynen öyle oluyor bilmiyorum belki de bir dokttora gorunurum
tarafından
Mutlaka doktora git canım goz sakaya gelmez
(1,068 puan) tarafından
Gidicem canım benim teşekkür ederim ♥️
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(976 puan) tarafından
Egzama cnm bu bnmde olmuştu. Kasinip kizariyor dökülme oluyordu bnde nemlendirici sürüyordum. Artik o gözüme mi kacti bilmiyorum gözlerim sismisti cok kötü açamıyordum. Baskasi görse korkardi yani cok fena olmuştu. İhmal etme dr git. Kucucuk bi kremle geçmişti bnmki. Boşuna çekmişim onca şeyi 
(1,068 puan) tarafından
Pandemiden dolayı gitmek istemiyorum evden hile şu zamanda çıkmıyoruz. Adı neydi ilacın canimm reçetesiz satılıyor muydu ?
(976 puan) tarafından
Maxidex kremin adi canım eczaneye göre değişir bazıları veriyor recete olmadan. Aslında göz hassas. bi doktora gitsen iyi olur belki farkli biseydir ona göre ilac verir. Ama bunu alirsan da göz içine sürün diyor bn kizaran yerlere kaşınan kapagima sürdum geçti çok şükür. Ilkte oyle dene gecmezse icine uygularsin
(1,068 puan) tarafından
Tmm canım çok sağolasın♥️ . Ben inceleyim içeriğine eczaneye de sorarım . Olmadı doktora gorunurum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 653 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 361 göst.
0 oy
12 cevap 800 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,897 soru

24,146,799 cevap

334,693 kullanıcı

...