+1 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Canlarimm bugun aile hekimime gidecegim normalde ozel hastanede doktorum var ona gidiyoruz .ama aile hekimimden aradilar hamilelik gorunuyor sistemde gelin kaydinizi acalim diye .arkadasimdan da soyle bir sey diycem aile hekimlerinde bebegin kalbini dinleyen bir cihaz varmis .o hamileyken bir suphesi oldugunda ordan baktiriyormus  . He yerde var mi acaba ?nasil bir cihaz bu bilen var mi ?

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet var canım 
tarafından
Tamam kuzucum sag ol :)
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Aynn var canm ama biraz buyuk olmasi lazim bebisin. 
tarafından
O zan bizimkini duymazlar :) tamam canim tesekkur ederim :)
0 oy
tarafından
Evet var ama 20 haftalık falan olman lazım 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Evet var 20. Haftadan sonra bakıyorlar. 
(5,397 puan) tarafından
Kaç haftalık?
tarafından
9 a gircez ama kasik agrim gecti normalde bu haftada cok oluyormus bebek buyudugu icin ama ben hic agri yasamiyorum 4 gundur falan .icime kurt dustu acaba kalbi mi durdu minigimin diye.bebegin anne karninda kalbi durunca ilk haftalarda. hamilelik belirtileri azaliyormus o yuzden aile hekimi bakar mi diye merak ettim
(5,397 puan) tarafından
Allah korusun kız niye dursun. Iyi düşün  iyi olsun.belirtiler her zaman olmaz bazen çok rahat olursun bazen ağrı girer. Herkes bir değil.mesrla benim hiç bulantim olmadı. Ilk üç ay bel ağrısı ve ara ara Kasık ağrısı vardı.
tarafından
Ya ne bileyim daha 2 gun once arkadasimin 7 aylik bebebginin kalbi durdu o da etkiledi sanirim
(5,397 puan) tarafından
Evet bu yakın olay etkiler. Şimdi hiç akından çıkmaz. Allah arkadaşına da sabır versin çok zor :(
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Evt var ama bebiş 4 5 aylık olması lazım duyulması için 
tarafından
:) tamam canim benim sag ol
0 oy
tarafından
Ebet ilk aşımda hemsire bakmisti kucuk bi cigaz ama gayet iyi kalp sesini duymustuk biyerde satiliyomu bilmiyorum
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Evet var belli bir haftayı geçince dinliyorlar ama küçük bir alet düşündüğün gibi donanımlı birşey değil ama kalp atışını duymaya yeterli  kac haftalikken bakılıyordu hatırlamıyorum 
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Var canim ama 20 haftayi gectikten sonra dinliyorlar kucuk bir alet :)

0 oy
(454 puan) tarafından
Varda uyduruk birşey canım ya 20 hafta falan olman lazım ben hareket etmedi bebeğim diye gittim kırk dk da anca duyduk ona güvenme çok yani sonra direk acile gitmistim
tarafından
Ya benim de belirtilerim azaldi acaba minigime bir sey mi oldu diye icim icimi yedi o yuzden baktirmak istiyorum kalbine ama bizimki daha 9 haftalik
(454 puan) tarafından
Acile git canım için rahat etsin
tarafından
Bizim burda Acilde bakmiyorlar kuzum keske baksalar .aile hekimine gittim kaydim acilcakti gecmesi normal bu hafta korkma dedi.ebem ve doktorum
0 oy
tarafından
16. Haftadan sonra o cihazla duyulabiliyormus
0 oy
tarafından

Var olduğunu biliyorum ama bana böyle bir bilgi vermedi ebem sadece aşı için gittim ve genel izlenim yapıldı 

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Evet var canm basit bir cihaz ama kalp atisini duyuyorsun
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bizim sağlık ocağında var ebem dinlemişti :) 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Var ama 20. Haftadan itibaren duyuluyo 
0 oy
tarafından
Evet sadece kalp atisini dinliyorlar ama bu 4 aydan sonra galiba
0 oy
tarafından
Var canim ama galiba 5.aydan sonra dinlenebiliyor bizimki öyleydi çünkü 
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Evet doğru canım 20 haftadan sonra her gittiğinde dinliyorlar 
0 oy
(410 puan) tarafından
Evet canm ama 17den asa dinleyemiyorlar dye biliyorum o kadar iyi degil onlardaki
0 oy
(747 puan) tarafından
Evet benim 22 mi neydi ya lis olmasin tetanoz vurunurken dinlendi kalbi 145 atio
0 oy
(671 puan) tarafından
Ben hamileyken dinlemislerdi var sağlık ocaklarında 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 316 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 546 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.