0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Kızlar bana şoyle tam tutacak yoğurt tarifi verin ne olur bazen cok guzel tutuyo bazen tutmuyo yazik çop olsun istemiyorum 3 litreye kac yemek kasigi atmam lazim ayrintili anlatacak bir tarif istiyourm 

3 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla cok güzel yapiyom ben taşş gibi olur yogurtlarım. Ve kavanozlarda mayalarım.. ama tarif vermeyi beceremiyorum  :D
(1,841 puan) tarafından
Yoğurdun sulanıyor mu mesela tabağa koyduktan sonra falan
(5,268 puan) tarafından
Tabaga koymadan sulu zaten :D
(5,268 puan) tarafından
Kız yaz ver Allah aşkına :))
(1,841 puan) tarafından
Ay vefanin sadesi güldürdün jsakskkssk benim ki güzel oluyor ama sonra tabağa koyunca sulu oluyor
tarafından
İyide tabaga koyunca her yogurt sulanir
(5,268 puan) tarafından
Yok ya oyle olsa onada raziyim
(1,841 puan) tarafından
Ben sütü kaynatiyorum kaynayınca kısıyorum 10 dakika sonra tamamen kapatıyorum , 1 litreye 1 kaşık maya koyuyorum 3 litreye 3 kaşık yani sonra kaşıkla alttan 1 kere karıştırıyorum sonra havlu battaniye v.s sarıorum 6 saat sonra dolaba koyuyorum ağzı açık bir şekilde sonra yiyoruz çok güzel tutuyor ama tabağa koyunca sulu oluyor onu anlamadım ama hazır yoğurtta sulanıyor gerçii
(1,841 puan) tarafından
Çok güzel tutuyor benim de ama sulanması normal galiba
(5,268 puan) tarafından
Tamam canm tşk ederim
(1,841 puan) tarafından
Baya elmas teşekkür ederiim ben de düşünüyorum tek bende mi böyle oluyor diye sjsjsjd
(1,841 puan) tarafından
Sen normalde nasıl yapıyorsun ki tutmuyor vefanın annesi
tarafından
Mayaladigin zaman 1 gun beklet dolapta. Birde  kavonozda mayala kavonozun ustunede pecete koy
(1,841 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyen için ❤️ arada bı camda mayaliyorum yine öyle yaparım
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
3 yemek kaşığı yeteli. Evinizde güveç tencere varsa onda deneyin güzel oluyor. Sütün sıcaklığı önemli dereceyle ölçün 42 45 arası ideal
(5,268 puan) tarafından
Güveç yok kuzum ya saol 3 litre süte 3 yemek kaşiği yogurt mu eklim
(245 puan) tarafından
Evet litre başına 1 yemek kaşığı
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Sütü kaynat ılısın canım serçe parmağını 3 saniye tutabil içinde, ben 1 litre süte 1 tatlı kaşığı maya koyuyorum yani 3 tatlı kaşığı koysan yeter.

Önce sütten biraz mayanın içine koy çırp sonra dök sütünün içine. Mayaladığın kabı bir örtüyle filan sar 5 saat kalsın oda sıcaklığında sonra buzdolabına koy bir gecede öyle kalsın mis gibi oluyor
(5,268 puan) tarafından
Canm bir arkadas yazmis 3 litre sute 3 yemej kasigi koy diye
(3,521 puan) tarafından
Bilemem vallahi canım ben de annemde tatlı kaşığı koyuyoruz, hangisi aklına yatarsa onu yap☺️
(5,268 puan) tarafından
Kız bilmiyorum ya riske atmak istemiyorum
(3,521 puan) tarafından
E yemek kaşığı koy o zaman bişey olmaz inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
+2 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
+3 oy