0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eskilere gore bi kısım hemen yıkıyo bi kısım gobek bagı dusunce netten gordum üstünde bulunduğu tabaka onu korurmuş o yüzden hemen yıkamamak lazımmış göbek bağı düşene kadar beklemeliymişiz siz ne zaman yıkadınız

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göbeği düştükten 2gün sonra
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Göbek bagı dusmeden yıkanmaz hatta sana tavsiyem düştühü gibi de yıkama accık kurusun ben dustugu gibi yıkadım da kurumamıs koptugu yer yaklıtar yavrumun göbeğini
0 oy
tarafından
Gobisi düştükten sonra yıkarım ben zaten mis gibi doğuyorlar elimden gelse o kokularını bir kaba koyup saklasam "))
0 oy
(843 puan) tarafından
Eskiler annem yıkamadan olmaz diyor ama bende bilemedim napsam ama hastane ortamı pis oluyor virüs zamanı biz bile hastaneye gidip geliyoruz yıkanıp rahatlıyoruz bende yıkarım herhalde 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Göbeği düştükten sonra yıkadım 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Biz sonradan duyuduk yikanmamasi gerektiğini eve geldi bir hafta sonra yikadaik üç gün sonra göbek bağı düştü bı sorun da olmadı 
0 oy
tarafından
Hemen yıkadılar canım hastanede benim oğlanı bende yıkadım devamlı 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bende yıkamadım sonra dayanamadım yıkadım yikadigim anda göbeği düştü 8 günlüktü doğduğunda havalar aşırı sıcaktı bizim ev 34 35  dereceydi düşün yani ve mahvolmuştu çocuk o sıcakta bende yikiyim bise olmaz dedim yikadigim sirada düştü ama eğer düşmeseydi iyice kurulardım seninde aklında bulunsun olurda göbeği varken yıkarsan pamuklu bezle mutlaka kurula 
0 oy
tarafından
Ben eve gelince yikamistim ama yikanmiyormus zaten yıkayınca göbeği de düşmüştü
0 oy
(163,479 puan) tarafından
dogumdan yarim saat snr yikadilar snr hergun yikadim 
0 oy
(273 puan) tarafından
Doktorlar öyle söylüyorlar ama ben yıkama taraftariyim 10 gün sürüyor yıkamazsan asıl çocuk mikrop kapar diye düşünüyorum. Ben biraz eski zamanları uygulama taraftariyim. Şu çocuğu büyütür derler.
0 oy
tarafından
Göbeği dusmeden yikamayin dediler hastanede 4.gun dustu göbeği yıkadım bende 4.gun sonra hep yıkadım yazdi zaten 
0 oy
(55 puan) tarafından
Doğduğu günden itibaren yıkadım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 134 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nurr.01 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Y41K47B (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,005 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Cerenc (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,249 cevap

334,918 kullanıcı

...