0 oy
311 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (809 puan) tarafından
Bana böyle çok temiz yapan çamaşır deterjanı toz olandan birde yumuşatıcı onerirmisiniz Omo ve bingo deterjan kullandım berbattilar birde çamaşır suyunuz hangiso Domestos yesilinden aldim hiç temizlemiyo kiyafetleri

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çamaşır suyu bim güldal beyaz bidon şiddetle tavsiye

Persil toz muhteşem

Yumoş mavi ekstra yumulatıcı
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Omo ve bingo Toz deterjan kullanıyorum kaç senedir ve harikalar makine ile alakalı olabilir demk ki. Yumuşatıcıda nerdeyse hepsini denedim bingo manolya bahçesi ve yıldız çiçeği yumoşun da mavisi hepsini sollar :) çamaşır suyu da domestosun beyaz pembe ve mavi olanını kullanıyorum ama çamaşır da kullanmam 

0 oy
(3,834 puan) tarafından
omo toz kullaniyoruz ailecek daha iyisini gormedim ben. alo ariel vs vs. bence iyi degil. siviya gelince o konuda cok basarili degilim ama bence perwoll olmali. camasir suyuda hic fark etmez domestosun hepsi iyidir. 
0 oy
tarafından
Ben toz deterjanı bıraktım artık siyahlar bikaç yıkamaya soluyo eşyalarımızın yıprandıgını farkettim sıvı deterjana geöiş yaptım abc nin jel plus olanı aldım denemelik gayet bependim ikinci şişeyi aldım yumuşatıcı da çok kullanmam öyle aramıyorum temiz koksun yeter benm için çamaşır suyu olarak da sadece tuvaletlerde kullanırım nadiren beyazlara katarım az birşey domestos pembe olanı dış görünüşünü sevdiğim için onu alıyorum pek bir fark oldugunu düşünmğyorum :)
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Valla a101 in çiçeğim diye bir toz deterjanı var. Ben bu deterjandan aldığım sonucu hiç bir toz deterjandan almadım. Ufak poşetinde al bı dene istersen.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,031 soru

24,424,136 cevap

351,771 kullanıcı

...