0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Orucunuz bozuldu yok regl oldunuz abdestiniz bozuldu ya bu tür şeyleri niye buraya yazıyorsunuz bütün liçnçleri göze alarak yazıyorum bu yaptığınız çok saçma bu bir soru mu yoksa sorun mu Allah aşkına

Liçn tayfa gelmiş hoş gelmiş tamam millet siz regl olup da oruç tutamayan insanlara annesi babası ölmüşçesine moral verin akşama yiyecek yemeği olmadığı için oruç tutatamayan insanlar var üzülecek başka bişeymiz yok çünkü en güzel derdimiz regl olsun

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Postlari görmedim ama oda Allah tan gelen ağlayıp üzülecek ne varki 

Bari mübarek gün tartışmayın
(684 puan) tarafından
Tartışmak niyetli yazmadım ya hasta olup çok üzüldüm yazıyorlar sanki annesi ölmüş teselli istiyor
tarafından
Yok canm genelleme yaptım sana özel demedim
-Reklam-
+1 oy
(447 puan) tarafından
Sürekli herkes herkesin paylaştığına karışmak zorundamı? Kendisi bilir..niyet etmiş hastalandığı için üzülmüş..Kendi fikri.. kimse bundan niye rahatsız olsunki? 
(1,521 puan) tarafından
Artiliyorum seni buranın sahipleri olmuşlar sizene ya kim ne yazarsa yazar sizene
(447 puan) tarafından
Vallah biri bi post açıyor diğeri ona cevap için post açıyor..herkesin günahı sebabı kendi boynuna..Rahatsız olduysan görmezden gel geç ne var bunda..18+ şeyler yazanda oh mis oluyor..bi kadın kendine aid bişey yazmış..Hemen kötüleyelim..Yapmasınlar.şu mübarek günde kırmasın kimse kimseyi..
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bende paylaşmıyorum ama sorgulamıyorum da o kadar saçma postlar varken şahsen.. Mübarek Ramazan sizde bosverin herkesin yaptığı kendine 
0 oy
(16,780 puan) tarafından
Bı bitmediniz valla kızıyorum artık ne çok şikayetcisiniz ne gum gelir aynı postu belki sen açacaksın bi salin artık.milleti bu kadar duyar kasilmaz ki 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Şey siz buranın sahibi mısınız admin bile bu kadar karışmazken siz mi karışıyorsunuz 
0 oy
tarafından
Koşun koşun hemen post acın herşeye karisiyosunuz kadın üzülmüş ne var bunda ne kadar fesatsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 299 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezocelik (581 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 110 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Merve97 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 265 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,636 soru

24,061,495 cevap