0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Süt artırmak için bira mayası faydalı diyotlar sizce doğru mu kullanan var mı yada şekerli su

4 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Hiç duymadım rezene ic

-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Ben bira mayası hapı kullandım aslında adı arpa mayası bira yapımında da kullanılıyor diye öyle anılıyor. Süt artırıcı içeceklerin içeriğinde hep var. Solgar İn arpa mayasını kullandım faydasını gördüm açıkcası. Bir de İnternet üzerinden mayya diye aynı içeriğe sahip bir ürün var. 
(886 puan) tarafından
Nereden aldin
(390 puan) tarafından
Eczanelerde satılıyor solgar
(886 puan) tarafından
Vitamin olarak geçiyor öyle ki resmi varsa atarmisin
(886 puan) tarafından
Canım bu postun altına resmini attım bakarmisin omu
(390 puan) tarafından
Yok bu değil ben resmini atayım size
(390 puan) tarafından
(390 puan) tarafından
Burda 151 kişi de ürünü değerlendirmiş fikir olur hem size
(886 puan) tarafından
Sutumun artığını nereden anlarım canım benim bebeğim 5.5 aylık göğüslerim her zaman yumuşak
(886 puan) tarafından
Nasıl kullanicaz eczanede var mı fiyatı nedir
(390 puan) tarafından
Ben sağım yapmıyorum ama yutkunma sesini takip ediyorum genelde. Bir de gece uzun uyuduğumda bu vitamini kullanmadan göğüslerim yumuşak olurdu kullandıktan sonra daha sert uyandım ordan anladım. Bir de mama takviyesinde kızım eskiden verdiğim miktarı bitiremedi. İlk haftalar günde 3 öğün tok olarak 2 şer tablet toplam 6 tane. Sonra azalttım. İçinden 250 tane çıkıyor en son 130 liraya aldım
(390 puan) tarafından
Evet eczanelerde var yoksa da depodan getiriyorlar gün içinde. Ben genelde sabah sipariş veririm öğlen ya da akşam alırım. İnternette de mayya diye bir muadili var ama instagram üzerinden satış yapıyor fiyat hemen hemen aynıydı. Görüştüğümde içeriğin birebir aynı olduğunu söylediler ben de eczane ürünü olduğu için solgar tercih ettim. Oğlumda malt içeceklerden kullandım 60 kilo ile doğum yaptım 2 ayda 70 kiloya çıktım. O nedenle de hapını kullandım bu sefer kilo yapmadı
(886 puan) tarafından
Günde kaç tane içiyorsun
(390 puan) tarafından
Her öğün 2 tablet. Günde 6 tane
(886 puan) tarafından
Ac tok fark eder mi dil altı olarak mi kullandin bazıları dil altı diyor
(390 puan) tarafından
Tok karna almakta fayda var biraz ağır gelip mide ağrısı yapmasın diye. İştah açmaması için de öyle kullanmayı önermişti eczacı. Dil altı kullanılmaz sanmıyorum tadı kokusu birwz kötü doğrusu. Ben bol su ile kullandım
(886 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim tavsiyeni dinleyecm
(390 puan) tarafından
Rica ederim inşallah faydasını görürsün bol bol süt olur
(886 puan) tarafından
Amin eğer fayda ederse bol bol dua edicem sana eşim sipariş verdi bile
(390 puan) tarafından
Güzel haberlerini bekliyorum o zaman :)
(886 puan) tarafından
Canım sana yazmayı unutmuşum gerçekten çok da artmasa yine de eskisi Kadar değil gerçekten faydasını gördüm çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin
(390 puan) tarafından
Amin canım hepimizin gönlündekini nasip etsin Allahım:D Çok sevindim canım çok mutlu oldum senin adına. İnşallah artmaya da devam eder.
(886 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Malt içecekleri var onlar güzel süt yapıyor e bebek de falan var emziren anneler için malt içeceği diye satılıyor onun yani sıra incir hoşafta çok güzel süt yapar tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Canım Onu bilmiyorum ama dut kurusu süt yapiyormus başka bir postta okumuştum onuda dene istersen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 304 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 593 göst.
0 oy
14 cevap 573 göst.
17 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,089 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,212 soru

24,055,176 cevap

329,873 kullanıcı