0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Süt artırmak için bira mayası faydalı diyotlar sizce doğru mu kullanan var mı yada şekerli su

4 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Hiç duymadım rezene ic

-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Ben bira mayası hapı kullandım aslında adı arpa mayası bira yapımında da kullanılıyor diye öyle anılıyor. Süt artırıcı içeceklerin içeriğinde hep var. Solgar İn arpa mayasını kullandım faydasını gördüm açıkcası. Bir de İnternet üzerinden mayya diye aynı içeriğe sahip bir ürün var. 
(886 puan) tarafından
Amin eğer fayda ederse bol bol dua edicem sana eşim sipariş verdi bile
(387 puan) tarafından
Güzel haberlerini bekliyorum o zaman :)
(886 puan) tarafından
Canım sana yazmayı unutmuşum gerçekten çok da artmasa yine de eskisi Kadar değil gerçekten faydasını gördüm çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin
(387 puan) tarafından
Amin canım hepimizin gönlündekini nasip etsin Allahım:D Çok sevindim canım çok mutlu oldum senin adına. İnşallah artmaya da devam eder.
(886 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Malt içecekleri var onlar güzel süt yapıyor e bebek de falan var emziren anneler için malt içeceği diye satılıyor onun yani sıra incir hoşafta çok güzel süt yapar tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Canım Onu bilmiyorum ama dut kurusu süt yapiyormus başka bir postta okumuştum onuda dene istersen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 283 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 585 göst.
0 oy
14 cevap 570 göst.
17 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,057 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı