0 oy
801 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından

Kızlar biraz önce nette okudum tüylerim diken diken oldu. 2 yaşındaki erkek bebek cinsel istismara uğramış. Habere göre makatında yırtık, vücudunda sigara söndürülme, kanatılacak şekilde ısırılmalar varmış. Bebek yoğum bakıma alınmış ve beyin kanaması geçiriyormuş. :(

Sonumuz nereye gidiyor böyle. Bu nasıl bir azgınlıktır. İnşallah cezaevinde yaptığının kaç katını yaparak gebertirler. Neden adalet yok bu ülkemizde.

Rabbim yavrularımız sana emanet, sen koru, kolla. 

27 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
İçim acıyor!!!! Bu s********girip ceza evinde senin benim vergimle alınan ekmegi yiyecek ya içim aciyor! Pis yaratık. Ceza almasi içimi sogutmuyor malesef hadım edeceksin bunlari. Daha yazilacak çok sey var da ramazan ramazan neyse..
-Reklam-
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Böyle pislik mahlukatlari niye ailelerinin eline vermiyorlar versinler  bak nasıl azalıyor böyle pislikler daha cesaret edebiliyorlar mi alalhim yaa 2 yaşında oğlum var nefesim daraldı okuyunca yürürken düşünce koşup sariliyoruz Allah'ım minicik yavruları savunmasız insanları ve herkesi böyle pisliklerden koru yarabbimmm
0 oy
tarafından
Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim ıslah etsin 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH onu cehennem ateşinde yaksın ve hic çıkarmasın bu dünyada çeksin aynısını yaşasın öbür dünyada bin kat daha yaşasın 
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Bunlar uçakta nasıl oluyor anlamış değilim sigara yasak zaten hiçmi kimse görmemiş ya bunalrı
(843 puan) tarafından
Uşak canım uçakta değil annesinin sevgilisi yapmış annesi internetten tanışmış erkek le evinde yaşıyormuş dünya gittikçe iyice beter oldu her gün kadına şiddet bebeğe tecavüz duyuyoruz kimse el atmıyor bunlarda korkmuyor adiler
(1,206 puan) tarafından
Ayy canım ya oruç şimdiden vurdu beni birde hamileyim k bakma çok sinirlendim ya
0 oy
(843 puan) tarafından
Hamileyim o kadar korkuyorum ki masum sesi çıkmayan tertemiz yavrulardan ne istiyor lar ya annesinin sevgilisi yapmış çocuklarımızı gözümüzün önünden ayirmayalim kim olursa olsun dayı amca babanne deyip biz olmadan asla tek bırakmayalım dünya beter hal almış kimseye güven yok Rabbim bütün masumları korusun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 487 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 3,485 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 508 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,028 göst.

Kategoriler

1,472,993 soru

24,118,849 cevap

333,357 kullanıcı