0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından
Hiç bisey yemiyen sürekli ağlayan huzursuz 2 buçuk yaşında kızım var . Bazen düşünüyorum acaba biri bisey mı yaptı kızım eriyor zorla da yemiyor 

11 Cevaplar

+1 oy
(671 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım 7 kere nas 7 kere felak 7 kere ayetel kursi oku avuçlarına üfle ve çocuğunu mesh et. Allaha dua et ona sığın. Bence düşündüğün gibi birsey değildir ama en iyisi anneler bilir tabi bebegini 
(148 puan) tarafından
Ya sürekli düşünüyorum bazen inan ağlayacak dereceye geliyorum .  Sürekli bazen gece yarilarina kadar ağlıyor hiç susmuyor ağrı kesici masaj yapıyom krem sürüyom kız kafasını yere vuruyor kaynanam muska yapan biri bide kızım doğdu o ne zaman gelse beni emmiyor ağlıyor du ne yaptıysam tutmadı beni kız resmen meme görünce çığlık atıyor du
-Reklam-
+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Kim napsın çocuğa canım herşryi buna bağlamayın iştahsızdır kan verdir vitaminlerine baktır bi
(148 puan) tarafından
Virüs var gidemiyorum kaynanam muska yapan biri o yüzden korkuyorum gün boyu ağlıyor kızım
(205 puan) tarafından
Yani hic gorulmemis bişey, 2.5 yasinda bi cocuk neden aglar ki, oysa ki gun boyu akilli uslu oturup lego birlestirmesi gerekir,  hayret bisey. Bazen burda yazilanlar gercek mi yoksa dalga mi geciyolar anlamiyorum. Iyi bir cocuk doktoru bul ve gotur cocugunu
0 oy
tarafından
Bu tür durumlarda ilk önce doktora gidilir ama 
(148 puan) tarafından
Pandemiden dolayı gidemiyorum hiç bisey yemiyor eridi
tarafından
Bu pandemi bitmeyecek Allah korusun ya Cocugun sağlık sorunu varsa ...
(148 puan) tarafından
Haklisin valla çok götürcem mecbur kaç kişi vefat etti akrabam çok korkuyorum
tarafından
Sen önlemini al çocuğa da kendine de maske tak kolanya al yanına mesafe ni koru sonra tevekkül et bişey olmaz allahin izniyle
(148 puan) tarafından
Bi ara gittim doktor kızdı niye getiriyon çocuğu içeri dolu hasta kaynıyor maske takmıyor atıyor görsen taksam çığlık atıyor
0 oy
(53,842 puan) tarafından
ne yapabilirler yada kim yapabilir sensiz kiminle tek kaliyor
(148 puan) tarafından
Kaynanam muska yapan biri o yüzden korkuyorum
(53,842 puan) tarafından
ufacık bebege yapacak kadar kalbi kötü biri mi hem bütün bebekler yemiyo benimkide 2.5 yasinda bak kahvalti yapmadı buyu olacagini sanmiyorum
0 oy
(124 puan) tarafından
Benim oğlan da aynı yemiyor huysuz hırçın 2 yaş sendromu varya onu geçiriyorlar herhalde
(148 puan) tarafından
Benimki kafasını yere vuruyor
0 oy
tarafından
Yok kiz çocuğun büyüdükçe huy değiştirmiş kim ne yapcak bnmde basimda öyle bi cocgum var
(148 puan) tarafından
Bilmiyorum ki basını yere atıyor akşama kadar ağlıyor sürekli hiç bisey yemiyo
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Kim ne yapıcak el kadar çocuga doktora götürmeyi denemelisin bunları düşünmek yerine 
(148 puan) tarafından
Hastaneye gittim bi kere doktor dedi niye getirdin çocuğu hastaneye görmüyor musun burası hasta kaynıyor
(1,301 puan) tarafından
Ama şu an çocuğun Bi sıkıntısı var belli. Kulak ağrısıda olabilir. Kulaklarını takip edin. Benim kızımda olmuştu benzer belirtiler. Diş sanırken kulakları iltihaplı çıktı ondan ağlıyormuş çocuk
(148 puan) tarafından
Götürdüm canım sağlık ocağına dedi temiz kulakları.  Kızım bi mama yiyor onun dışında bi iki lokma bisey zor yiyo vitamin yazmıştı doktor o bile iştahını açmadı.  Ağrı kesici de veriyorum. Diş için.  Kızım 12 kilo doktor sağlık ocağında iyi diyor gene ama ben bisey yemiyor diye çok üzülüyorum.  Atıyor bağırıyor dağıtıyor bende üstüne gitmiyorum zorla yedirmiyorum kendi yesin diyorum meyve falan farklı şeyler veriyorum yok.  Götürecem doktora bisey yemiyor bünyesi zayıf diye korkuyorum işte
(1,301 puan) tarafından
Ahh benim Kızımda öyleydi. Hala da herşey yemez.
(25,178 puan) tarafından
Canım koy bebek arabasına ört üstünü naylon yağmurluk ile arabanın götür niye getirdin diyen doktora değil başka işinin ehline götür bence. Doktorlar muayene ve tedavileri aksatma ası tedbirli bir şekilde gelmeyi söyler tabi işinin ehli olan. Buda Bi sağlık problemi olabilir sonuçta
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Dr git testler tutsun
(148 puan) tarafından
Götürecem:(( çok caresizim.  Maske de takmıyor çok korkuyorum nasıl önlem alacam ben ona
(5,908 puan) tarafından
Sen önlemini al Allah büyüktür cnm
0 oy
(6,972 puan) tarafından
2 yas sendromu yasiyordur canım, hemen en kotusunu dusunup yipratiyoruz kendimizi...babanne neden toruna buyu yapsin ki, yani bebeye sutten kesilsin diye muskami yapacak... bizimki de öyle, cogu zaman sut iciyor yemeklerden nadiren yiyor, geceleri aglayarak uyaniyor sebepsizce agliyor...gecici bir donem canim ALLAH in izniyle
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Canım virüs falan dinleme çocuğu doktora götür belki kan değerleri normal değildir başka bir sıkıntısı vardır yazık. 
0 oy
tarafından

Bunlari dusunmek yerine once pandemiden doktora gidemiyorumu bir kenara atin ve cocugu doktora goturun.... Bi cok cocuk yasiyo bunu tedbir alarak gitmekte de bir sakinca yok vorusten herkes korkuyo evet herkes dikkat ediyo edilmesi de lazim fakat bu bi hastalikta olabilir bu tarz seylerden once aklina doktor gelmeli. Bence bir an once gotur  ..

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 2,468 göst.
0 oy
21 cevap 348 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Thinkofvictory (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 223 göst.
0 oy
10 cevap 369 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu

Kategoriler