+1 oy
1,244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından
Merhabalar kızlar 6 aylık evliyim ve 5 haftalık gebeyim gebeliğimi öğrendiğimden beri kocam oğlan olursa babamın adı, kız olursa anamın adı diyo yanına ek isim bile kabul etmiyor. Sorun şu ki kaynanamla asla anlaşamıyoruz oldu olası sevmez beni, benimle ilgili olmayan konularda bile beni katar beni suçlar... :((( anlamıyorum yaaa üff valla hamile kalsan bi dert kalmasan ayrı bi dert... :(((

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şu  eşinin  agzina fırıncı  kuregiyle  bi vur Allasen Çocuğu  ben taşıyorum  koymuyorum diceksinnn !!
-Reklam-
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Niye bu kadar anne babasının ismini Koymak istiyor ki
0 oy
tarafından
Allah akil fikir versin ben hamileliklerinde gep qfladim gözyaşlarım sebebini sorar Rabbim kizimin adi kaynanaminkini koyacaktır izin vermedim kaynanamin annesinin adini oglumuda kayinpederin adi koydular 3. Cocukta kimseyi dinlemedim herkes kirildi etti ama ben isim koydum
0 oy
(8,237 puan) tarafından
Ben olsam kabul etmem isimleri ne merak ettim bari guzel bir şey olsa 
0 oy
(637 puan) tarafından
Eşimin babası vefat etmişti kazada. Kaynanamda da hiç hazetmem oldum olası. Eşim cinsiyeti belli olmadan aynısını bana söyledi. Kız olursa annemin adı oğlan olursa babamın adı diye. Oldu canım çocuğuda sen doğur o zaman, erkek olursa tamam koyarım Baba'nın adını da annenin adını hayatta koymam bunu böyle bil dedim. Rabbim erkek evlat verdi. İbrahim koyduk adını. ( Aslında ben koyma taraftarı değildim. Çünkü İbrahim ismi benim eşimden önceki sevgilimin adı. 3 sene konuşmuştuk. Ciddiydik. Babam hayır diyince vazgeçtim. ) Neyse nasip böyleymiş. 
0 oy
(861 puan) tarafından
Gına geldi şu insanlardan hayır yani ne oluyor onların ismini koyunca çok saçma ya 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 566 göst.
0 oy
15 cevap 998 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Cansel toprak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,240 göst.
0 oy
34 cevap 1,449 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu

Kategoriler