0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Bugün bir tanıdığım aradı sordu işte napiyor ne ediyor diye sonra dedi daha halâ oturamıyor mu diye bende yok diyince oturması lazım bu zmana kadar falan dedi onunda bebeği var bizden 2 ay büyük kendi bebeğinin yaptığı şeyleri söylemeye başladı benim kızım 6 aylıkken oturdu 8 aylıkken emekledi falan dedi kalça ultrasonu çektirdin mi bir problemi olmasın dedi bende bir şey çıkmadı ultrasonunda dedim 1 aylıkken yaptırmıştım onu da kafama takıldı bir de kız ve erkek bebekler arasında fark oluyor mu ya gönlümü ferahlatin lütfen ya canım çok sıkıldı bir sıkıntısı mi var acaba diye 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında oturması lazım ama her bebek bir değil canım oturmuyor diye hemen bir sorun olduğunu düşünmemek lazım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 ay 10 günlük oglum var oturamiyor daha 

her bebek farklidir bunu kafaya takmayin bence buyuk oglumda gec oturdu ha ben ikisinde gec oturtmaya başladım 6. aya yakin 

siz ne zaman oturtmaya basladiniz
(2,095 puan) tarafından
6. Ayda canım annemler kaynanamlar hep 6. Aydan sonra oturtmaya basla falan diyince bende öyle oturtdum
tarafından
bende o yüzden gec oturttum merak etmeyin oturur yatiklar koyun etrafina  gozetim altinda oturtun dusmesine izin verin biraz kaslari gelisir zamnla bide unutmayin her cocuk farkli bnm buyukle kucuk arasinda cok farkvar uzmeyin kendinizi
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Komşumun oğlu da 9 aylıkken hala düşüyordu sonra bir açıldı pir açıldı 
0 oy
(826 puan) tarafından
1 yaşından anca oturdu oğlum kasları çok zayıf masajıa oturdu. Tekrar başlıycaz inşAllah. Ve hala düşüyor kendisi dengesini tutamıyo 
0 oy
(196 puan) tarafından
Canım benim.oglimda oturamiyodu o aylarda doktora götürdük B12 eksikmis takviye verdi doktor inan bir ayda düzeldi. Sıkma canını Dr a götür
0 oy
tarafından
Oturması lazım canım yine de Bi doktora danış 
0 oy
tarafından
D vitaminini düzgün veriyormusunuz 
(2,095 puan) tarafından
Evet her sabah ilk işim onu vermek
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Tombişse geç oturabiliyor Bi de geç oturmaya başladıysa desteksize geçmesi zaman alıyor. Oturması için özel Bi eşyası yoksa çamaşır sepetinin içine battaniye ser dibine yastık koy Bi köşesine oturttur önüne de oyuncak koy sen oyna o da sana bakarken önüne eğilmeye almaya çalışırken yavaş yavaş alışır kısa sürede oturmaya başlar :) her çocuk farklı birkaç aylık farklılıklar için kendini üzme 
(2,095 puan) tarafından
Oturma minderi aldım yeni canım önune  eğiliyor saga sola eğiliyor arkasına donuyor falan minderde
(1,550 puan) tarafından
Sen o minderde hep önünde durmaya çalış süreli önüne doğru uyar onu oyunla şarkıyla. :) dikkatini sana verdikçe oturma dik durma süresi de uzayacak
(2,095 puan) tarafından
Zaten oynuyorum canım hep ama otumakistemiyor döne döne gidiyor her yere
(1,550 puan) tarafından
Merakından duramıyor yerinde desene :) yeğenim de döne döne geziyordu böyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
10 cevap 278 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 534 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,397 soru

24,124,209 cevap

333,643 kullanıcı

...