Kızlar iyi geceler çok mutluyum oğluşum doğdu ama zorla getirtik 41.haftam doldu 1cm açılmam vardi perşembe günü kontrole gittim tabi 40+6 günlük olduğumuz için yatış verdi ama bnm geçtiğimiz haftalar da ki olan sanci da gitti gelen giden yok 2 tane serum takip cumaya kadar beklicez sancin gelmezse dediler cuma günü kendi sancim sabah 2 de başladı ama 4de daha da sıklaştı acilmam 3 cm olmus Dr da riske atıp beklemek yerine saat 7bucuk da suni sanci verdi 10da açılma 5cm oldu 11.30 gibi de 10cm oldu ve cok sukur kısa süre de suni sanci yedim ve doğduk..evet suni zor ama sonunda bir mucize alacağım için kucağıma kendimi hiç korkutmadim siz de korkmayın bnce hersey de bir hayır vardır içimde hiç korku olmadı çok şükür Allaha siginin ve dua edin birde okunmuş pirinç şeker ve rabbi yesir ile insirah süresini okudum sürekli çok işime yaradı iyi ki dua var ..sorunuz varsa alablrm
hayırlı olsun canim Rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım rabbim bebişinin ayağına taş gözüne bir damla yaş değdirmesin sanada çok geçmiş olsun darısı başımıza
Rabbim analı babalı büyümeteyit nasib etsin inşallah canm
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün insallah
1,493,036 soru
24,395,269 cevap
349,690 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın