0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba anneler 10 gündür inanılmaz bir şekilde diş ağrısı çekiyorum kaç defa hastaneye gittim parol ve antibiyotik veriyor hiçbiri fayda etmedi denemediğim şey kalmadı emziriyorum. Dikloron veya arveles atan var mı bebeğe zararı olur mu ağrıdan çocuklarla ilgilenemiyorum lütfen bana yardımcı olun

2 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben kekik yağı sürüyordum ama pamuklu çubukla sadece ağrıyan yere. Orayı uyuşturuyor diline filan değdirme sakın ve mümkünse özele git pandemiden dolayı çoğu devlet hastanesi çekim yapmıyor. İlaç yazıp yolluyorlar 
(22 puan) tarafından
Kekik yağı yoktu çay gibi demledim gargara yaptım ama hiç faydası olmadı ağrıdan ne yapacağımı bilmiyorum
(1,550 puan) tarafından
Yakınlarda eczane varsa al istersen benimki 20likti uzun zaman böyle idare ettim emziriyorum diye :(
(22 puan) tarafından
Şu an eczaneye gitme durumum yok dikloron veya arveles atsam bir şey olur mu ki
(1,550 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum :/ enfeksiyon geçmeden ağrı da kolay geçmez. Sağlık ocağı ebesinin numarası varsa onu arayıp sorabilirsin ben arıyorum hep
(22 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Ne yapacağımı şaşırdım artık
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Canim ya dis agrisi berbat oluyo bende cok cektim en iyi ilacida icsen gecirmiyo snra eczaneci bana karanfil yagı  verdi bunu sür kulak copuyle dedi dişime sürdüm aninda kesti uyuşturdu bi dene istersen fiyati 18 liraydi
(22 puan) tarafından
Evde var sürdüm bana mısın demiyor inadına daha çok ağrıyor
(22,057 puan) tarafından
Anaa isin zor ozaman cok gecmis olsun cnm
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 137 göst.
0 oy
9 cevap 336 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibel01 (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,493,038 soru

24,395,272 cevap

349,695 kullanıcı

...