0 oy
682 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (373 puan) tarafından
Kızlar kaynanalara hepimiz sayıp sövüyoruz ama hepimiz gelecekki kaynanalarız sizce nasıl bir kaynana olursunuz ? Kaynanamın yaşattıklarını asla başkasına yaşatmam, ben inşallah başka eve çıkarlar doğum günleri bayramda seyranda giderim başka zamanda çagırırlrsa giderim karışmam hiç inşallah aklı başında gelinim olur da arkadaş gibi olur oğlumu çekiştireriz pazara falan gideriz bi heves ettim şimdi :)) 

Bence sen insan gibi olursan karşındakide öyledir sizce doğrumu ?

31 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından
Oğluma değil kocama aşık bir kayınvalide olursam işler yoluna girer diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
bence sen nasıl olursan karşındaki de öyle olur diye birşey yok insanin içinden iyi olacak benim kaynananm kendi kayananasindan öyle görmüş banada aynısıni yapmaya çalışıyor 30 sene önceki devirle bu devir aynı değil her kaynanada bir değil benim kendi annem gelinleri gelince ayağa kaldırmaz bi kere bile emir vermez ama benimkini görün kalk şunu yap bumu yap bi kere olsun eline sağlık demez gelin diye benim görevim zanneder o yüzden tam tersi ben bunları yaşıyorum diye kendi gelinime öyle davranmam o da insan evladı o bana saygılı olsun canım yesin ben bunlara ne kadar saygılı olursa olayım yobaz insanlar hiç biseyden anlamaz 
(373 puan) tarafından
cahilliğin tedavisi yok maalesef hasta ederler insanı.
0 oy
tarafından
Ya valla canm simdi benim neyim varsa oglumun varsin uzak olsun mutlu olsun.her an damlayip basina mutsuz etmeye hic niyetim yok isterse amerikaya gitsin mutlu olsun yeterki benim esim biraz fena kayinbaba olacaga benziyo ama onuda ben idare edecegim artik 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Eğer olum olurda mürvetini görürsem elimden geleni yapr evlendirirm yuvasıni kurarm onun gerisinde hiç biseylerine karışmam gelinim beni annesi bilirse bende onu kizım bilirim hiçbişeyine karışmam fikrim sorulursa cevap veririm  arar sorarm çağırirsa evime giderim Allah o zamana ömur verirde aklm başından gitmezse iyi niyetli olurum herzaman rabbimde iyilerle karşılaştırsn inşallah 
(373 puan) tarafından
İnşallah ))
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bencede öyle oğlunu sayıp sevip gelini hiçe sayar arasını bozmaya çalışırsan hiç kimse sevmez sonra da bana iyi olunmuyor diye konusrlar oğlum var umarım kay
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnde gelecegin kaynana adayiyim oglum daha dogmadi ama dogumuna 1 ay var :D.  Gelinimden hic hizmet beklemeyecegim istediklerini yapsinlar isterlerse ayri sehirde olalim tabii cok uzak sehirde olmasinlar.Gelinimle arkadas gibi olmak isterim ama o istemezse yada anlasamazsak uzak dururum.Sevmezsem dilim biraz serttir iğnelerim ama aşırıyagitmem milletin içinde kaynanalik yapmam yanlislarini yalnizken yuzune vururum cok da kötü bi kaynana olmam ama gelinimden cok damadima cektiriceeem :D kızımı uzdugu an kafasini kirmaya giderim artik .. . :) 
(373 puan) tarafından
kızın varsada kaynana olunuyor dmi )) benimde kızım var yanımdan ayırmayacağım için belitmedim kızıma damat alırım ama onu gelin yollamam :D
(3,895 puan) tarafından
Ic guveysi mi alacaksin :D evet kızımda var damadin benden cekecegi var ..
(373 puan) tarafından
Evet ondan alacağım inşallah :) Kızlar daha önemli oğlanlardan gelinle oğlan gitsin başka eve biz damatla kalacaz gözetleyeceğim onu.
(3,895 puan) tarafından
:D :D
0 oy
tarafından
Esime kaynanam gibi bi kaynana olursam Allah bana cennet yuzu gostermesin dedim dusun artik 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
gelinimin her hayalimi gucum yettikce yapmsya caliscam asla kavgasima yedigine aldigina verdigine karismam
0 oy
(3,701 puan) tarafından

Valla daha ortada oğlum bile yok ama benim gelin yaşadı elden ayaktan düşünceye kadar kendi işimi kendim yaparım  da yemek de temizlik de  ha yaparsa çayımı koysun bulaşık yıkasın o da belki ha bide alıngan olabilirim beni aramıyo yanıma gelmiyor diye onu da sık boğaz şeklinde değil tatlı Bi alınganlık :D

0 oy
(1,930 puan) tarafından
Gelinimle kanka olucam allah izin verirsee

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 918 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Busrabusra0 (976 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 464 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,367 soru

24,098,066 cevap

332,214 kullanıcı

...