+1 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar bi ben mi takıntılıyım merak ediyorum. Ben en geç 10 da uyanmak için 9 a alarm kurarım kalkar kalkmaz kızımın kahvaltısını hazırlar yediririm en geç 10 buçuğa kadar yemiş olması gerekiyor. Daha sonra kendime hazırlar yerim. Şu an 15 aylık Bu hep böyleydi diğer öğünleri de bu şekilde yapıyorum öncelik o, beraber masada yedirmeye çalıştığımda ben aç kalıyorum yediğimden bişey anlamıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? 

29 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım bizde beraber yiyoruz 1 buçuk yaşında kızım sofra alışkanlığı öğün alışkanlığı edinsin diye aynı anda yeriz ben zaten sabahları pek iştahlı olmadığımdan 2 lokma yesem yetiyor öglende ufak tefek hazırlıyorum akşamda bı babası bı ben yediriyoruz oylelikle karnimiz doyuyor hepimizin kızımda sofra alışkanlığı edindi iyi oldu biliyor artık yemek saatlerini öğünlerini
(1,169 puan) tarafından
Benimkide öğünlerini biliyor ama beraber yemeyiz nadir yani önce hep onu doyuruyorum
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bi ona veriyorum bi kendim yiyorum. Ama hep beraber yiyoruz 
(1,169 puan) tarafından
Anladım canım ben yapamıyorum
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ne zaman uyansalar ilk onlari yedirim daha sora kendim yerim ama yedikten sora yinede benle otururlar sofrada 
(1,169 puan) tarafından
O huy benim kızda da başladı yiyor önce o sonea gelip bizimle oturuyor sandalyede bide masada tırtıklıyor
0 oy
(12,994 puan) tarafından
Biz beraber yiyoruz valla ben zaten pek bişi yemiyorum 
(1,169 puan) tarafından
Hiim anladım canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum kahvaltıya otururuz kızıma yediririm aralarda bende yerim ama en son yaparım kahvaltımı genelde 
(1,169 puan) tarafından
Aynen bende canım
0 oy
tarafından
birlikte yaparız canım  2 kızıma yediriyorum 1 kendim yiyorum acelemiz yok kızım doyup kalkinca kendi karnimi iyice doyururum
(1,169 puan) tarafından
Benimki takıntı olmuş
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Önce 9 aylık olan minnoşu doyuruyorum sonra 27 aylık minnoşumla beraber kahvaltı ediyoz hatta o sırada benim küçük sıpa bazen kucagımda olur 
(1,169 puan) tarafından
Maşallah sırayla :)
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sabah saat 8' de uyanırız beraber kahvaltı yaparız. 10 uyur 12 de uyanır öğlen yemeğini yer 13.30 gibi meyve tabağı yapıyorum yine birlikte oturup yiyoruz. 3 de ara öğün sonra uyur bazen 5 te uyanır bazen 6 da yine makarna yada illaki yemek olur ondan yer 1 saat oynar sonra tekrar ara öğün 8 gibi aksam yemeği 9 da atistirmalik 10 da uyur :) ek gidaya basladigindan beridir böyle şuan 18 aylık.. herseyi düzenli:) sanırım bende takintiliyim :))
(1,169 puan) tarafından
Bende böyleyim canım sadece öyle meyve tabağı falan yemiyor maalesef

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 304 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
+4 oy
18 cevap 657 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,475,310 soru

24,152,184 cevap

334,964 kullanıcı

...