+1 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebegi  disari cikarnca ne ve kac kat giydrmeli 

10 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Marsilyada havalar nasıldır bilmem şu anda ama geçen burda hava 22 derece idi eşofman takımı ile çıktık altında zibin ve uzun kollu kazak vardı sadece ama havalar soğukken ben kat kat giydiriyordum zibin külotlu çorap alt üst takım bide üstüne pelus tulumu var onu giydiriyordum+ şapka fırın gibi sıcacık oluyordu :D

Ama senin giydiğinden bir kat fazla olsun diyorlar genelde 

-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Yaşına bağlı şuan hala hava soğuk burda  27 aylık 2 kat giyiyo ev içinde alt ince tayt uzun kol zıbın bide üstüne normal takımını

Dışarı çıkarken sadece mont giydiriyorum hava soğuk arabası ile gidecek isem ayaklarina battaniyesini ortuyorum
0 oy
tarafından
Abartıya gerek yok ki zıbın kazak mont yeterli 
0 oy
tarafından
Yasadigin yere gore degisir suan dogu anadoluda kar var mesela
0 oy
tarafından
Valla ben 2 çocuğumuda çok kat kat giydirerek sıkmadım azıcık soğuk alsalar bile şuan hasta olmuyorlar, ama kat kat giyinen soğuğa alışkın olmayan çocuklar en ufak bir yelde bile hasta oluyorlar, benim görümce öyle Hasta olunmayacak havada hasta oluyor, bende hiç üstümü sıkı giyinmem Karlı havada bile hasta olmam, 2 kat giydiririm çocukları bide mont tamam
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Havalar nasıl  başkan 
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben her zaman hav asoguksa kulotlu coraptan asla vazgecmem hicte usutmedim cocuklarimi cok sukur havlulu kulotlu coraplar favorim bide bogazli badiler baska ustune mont tayt cikartiorum disari 
0 oy
tarafından
Benim kızım  68 günlük. Şapka pantolon çorap atlet kazak içinde karnını saran bi ağız bezi var gazlı olduğu için. Bi çeket  birde uyku tulumu üstüne tamam .hava çok soğuk olursa battaniyede atıyorum  mesela dün yağmurda çıkardım hepsini kullandım. Sıcak olduğunda tulum giydirmiyorum bataniye kullanıyorum ama
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kızım doğduğundan beri sadece içlik ve üsten eşortman takımı kışinda sadece kazak yada polar giydirdim şimdi 25aylık hala ayni sadece corap giymediği için kilotlu çorap giydirıyorum okadar 
0 oy
tarafından
Altına iki kat üstüne zıbın ve normal takım üstü giyiyor çünkü hep parkeler  yerlere oturuyo popiş üşümesin diye iki kat :D dışarı çıkarken de üstüne mont arabada ayaklarına da battaniye örtüyorum 16 aylık bu arada

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,656 soru

24,075,452 cevap

330,903 kullanıcı

...