0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar yeni ev aldı da, ev hediyesi ne alabilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor. Aramız kötü değil ama samimi de değiliz  :ermm:

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

bu nasıl sence :))):woot:
tarafından
Kim olsa izin vermez :) sen al kapısına bırak kaç :D
tarafından
Kız kötülüğünü görsem bende bundan alırdım hahhahaha ama öyle kötülüğünü görmedim, Allah var iyi insan ama ben gerek yok samimi olmaya diye düşündüğüm için (ne olur ne olmaz diye) samimi olmuyorum
tarafından
Aynı ben ya kötü değil ama ne bilim samimi olmuyom çok  geçen bana diyo sen uzak duruyon millet eltisi ile kardeş gibi. Olabilir dedim mesafe olması iyidir :)
tarafından
Aynen öyle, insan kardeşiyle bile küstüğünde neler yapıyor neler diyor sinirle neden kendi elimle ona fırsat sağlayım, aslında koca tarafından kimseyle gereksiz samimiyet kurmayı sevmiyorum kafam rahat oluyor =)
(43 puan) tarafından
:) inan o zahmetime değmez bile
-Reklam-
+1 oy
(2,528 puan) tarafından
Yılan şeklinde aksesuar al :))
tarafından
Öyle biri değil ya, daha görmedim yani =)
0 oy
tarafından
İhtiyaci olan bisey al canim
tarafından
Sorsam birşey yok der bende bilmiyorum açıkçası
0 oy
(206 puan) tarafından
Şık bi duvar saati, desenli çay takimi, fincan takımı, anahtar asmak için duvara anahtarlık yada Allah yazılı tablo tarzı, duvara asılan nazarlık olabilir. Samimi degilsen de bence bu tarz şeyler satan mağazaya git bütçene ne uygunsa onu al. Güzel çay tepsileri oluyor bak öyle bişey de olabilir çeşit çok artık 
tarafından
Aslında evet fincan takımı olabilir o tarz şeyleri sevdiğini söylemişti daha önce, teşekkür ederim
(206 puan) tarafından
Fincan takımları baya pahalı olmuş ama ya geçen gözüme çarptı klasik desenli olanlar bile 50 60. Tabi senin bütçene bağlı alırım dersen yada oturdugun yerde uygun varsa al çok guzel olur
tarafından
İnternetten sipariş verdim canım hani bu yapıştırmalı saatler var ya, ayrı ayrı parçaları ne diye geçiyor bilmiyorum onlardan sipariş verdim çok hoşuma gitti teşekkür ederim yine de
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Ben kahve fincani veya çay seti almayı seviyorum ev alanlara çünkü süreklii kullanılıyor şık birşey alsan hep göz önünde olur
tarafından
Teşekkür ederim fincan olabilir seviyor o da diye hatırlıyorum
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kahve fincanı al bence her türlü kullanılır canım. Yada nevresim takımı 20tane olsa da kullanılır degisik
(53,991 puan) tarafından
aynen nevresim takimi en guzeli tabi bütçeye bagli ☺️
(5,725 puan) tarafından
Günaydın kuzum doğru ama kahve fincanları bile nevresim takımından fazla pahalı. Sordum bizim buradaki dükkana taç kristal.cift kişilik nevresim takımı 150tlydi
(53,991 puan) tarafından
iyiymis bende hepsini acmisim bu güzel bu güzel diye diye sekiz takim nevresim uc takim pike bitde her mevsim yatak setini acmisim dahada açılmamış var ☺️
(5,725 puan) tarafından
Oy masallah dükkanı almışın kız :D hoş benimde açılmamış var kenarda yedek duruyor
(53,991 puan) tarafından
misafirlik acmistim baktım kullaniyorum yatili misafir gelmiyo zaten 5 yıllık evliyim iki kere geldiler. lohusayken annemler kaldi o kadar
(5,725 puan) tarafından
Doğrudur kuzum kimse gelmiyor artık ya
tarafından
Aslında ikisi de mantıklı
(5,725 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(105 puan) tarafından
Aksesuar falan al saat tablo gibi bir şey 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(55 puan) tarafından

Çok fazla konusmasin hakkinda die koli bandı al kız :)

image

tarafından
Yok kız şükür daha öyle birşeyini görmedim duymadım, iyi insan ama ben kocamın ailesi tarafından kimseyle ne olur ne olmaz diye düşünüp samimiyet kurmak istemiyorum.
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Fincan takımı çay seti olabilir
tarafından
Teşekkür ederim =)
0 oy
tarafından
Valla ben doğum gününde tencere seti almıştım ihtiyacı vardı sende sor ne ihtiyacı varsa onu al bence canım 
tarafından
Canım ihtiyaç sorsam söylemez çünkü zaten herşeyi vardı, Allah'a şükür durumları da bizden çok daha iyi eksiği gideği yok ben böyle süs olarak hediye olarak ne yapsam onu bilemedim bir de hiç anlamam ben normalde hediye almayı da vermeyi de sevmem hiç
tarafından
Bende öyleyim canım bende sormadım zaten hediye alacağım zaman laf arasında bana sordu bu tencere nasıldır falan diye bende öyle almıştım yoksa kendisi söylemedi
0 oy
tarafından
Canım nar ya da fil olabilir bereket anlamına geliyor ya hani TV sehpasına koyabilir süs olarak. Diğer türlü tabak bardak hep klasik oldu artık. 
tarafından
Aslında olabilir evet, teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 399 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 670 göst.
30 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 594 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatma76 (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,029 soru

24,106,052 cevap

332,700 kullanıcı

...