0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hicbidey beni mutlu etmiyor yalandan da olsa gulemiyorum artık çok daraldım sıkıldım bunaldım bu durumdan çıkmak için herşeyi yaptım ama olmuyor hissettigim tek bir şey var bu hallerim hamilelikten değil bir duam var çok çabaladım çok uğraştım çok istedim ama Rabbim bana onun istemediği sürece olmayacağını gösterdi ,bir türlü içimden gitmiyor ruhsal anlamda çöktüm çıkış yolu bulamıyorum.anlatacak kimsem yok sadece burası var 

4 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Niye böyle hissediyorsun. Esinmi iyi değil ailesimi
tarafından
Kimseyle alakasi yok canım benim bir duam vardi , hala var kabul olmasını bekliyorum ..
(7,617 puan) tarafından
İnşallah olur olunca duzelcenmi
tarafından
Evet hemde çok buna eminim , Allah razı olsun canım Allah gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim hamileligin sonuna dogru bende de oldu kohusalikta devam etti kafqni dagitacak seylerle ugras disari cik hava al oksijen cok iyi geliyor ben bazen cikip yuruyus yapardim balkona cik otur gunes al kitap oku ve en onemlisi sukret Allah sana bir evlat nasip etms bircok insan var bebegi olmayan 
tarafından
Gün aşırı yürüyüş yapıyorum ilçe dışına çıktım iki defa kafamı oyalamaya çalışıyorum ama hep içimde aklımda bir yerlerde bı sıkıntı var sanki olmasi gereken bir şey olmamış gibi bir his,hani bir kese altını bir ağacın gölgesine emanet bırakmış kadar bulanık hissediyorum
0 oy
tarafından
Canim duam kabul olsa diyorsun aslında biseyi çok.istiyorsun anladığım kadarıyla ve aslında sorunun kaynağı o o olsa hersey düzelecek gibi.hissediyorsan ve elinde olmayan.biseyse sadece kendine.zarar veriyosun
tarafından
Doğru söylüyorsun ben kendimi olmamasında bir hayr olduğuna ikna edemiyorum içimi kemiriyor kendimk çok yipratiyorum Allah razı olsun herşeyini gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah
tarafından
Bende aynı şeyi yaşadım duygularını çok.iyi anlıyorum ama kesinlikle bir hayir var
tarafından
Noldu sonra senin durumun canım
tarafından
Bir değişiklik yok cnm
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Geçecek bu durum anin tadini cikar sonra bir daha bu anları yasayamiycaksin büyüyünce 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde dmladmrbs (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
19 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.

Kategoriler

1,467,884 soru

24,050,622 cevap

329,654 kullanıcı

...