0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Annesi calisan b8r cocuk ne zaman krese verilmeli ?

15 Cevaplar

+2 oy
(7,436 puan) tarafından
Çalışan biriyim çocuğumu asla kreşe vermeyi düşünmüyorum saatlik belki oyun arkadaşı olabilir ama kreş kesinlikle düşündüğüm bir yer değil kreşe giden çocuklar sürekli hasta ve bağışıklık artık hep düşük sen iyi ediyirsun orda hasta oluyor ne anne çalıştığından birşey anlıyor nede çocuk kreşe gittiğinden benim iş arkadaslarimdan kimse kreşe göndermiyor anneanne babaanne varsa bakiyir yoksa bakıcı çocuklar gerçekten sağlığı yerine geliyor
(2,266 puan) tarafından
Çok haklısınız maalesef bunu deneyimleyerek öğrendim 1 ay gitti krese hep hastaydı . Şimdi bakicida çok şükür hasta olmuyor . Güvenilir olduğu sürece bakıcı çok daha iyiymiş
(7,436 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım her çalıştığım ortamda bende arkadaş cevremden deneyimledim bu durumu hatta öğretmen arkadaşlarım bile kreşe vermiyorlar çocuklar hep bakicida hem cocuk hem anne rahat ediyor iş ortamında zaten herkesin bı bakıcı tecrübesi var ve gerçekten önerdikleri tanıdıkları insan oluyir daha önce bakıp büyüttüğü çocuklar okuduğu için ben daha güvenilir buluyorum
-Reklam-
+1 oy
(4,285 puan) tarafından
5 yasinda verilmeli bence
+1 oy
(2,266 puan) tarafından
5 yaşından önce verilmemeli bence . Bakiciya verilmesi daha doğru oluyor 
+1 oy
tarafından
Tuvalet egitimi sonrasi iyi bir yere verebilirsin canm kres sadece bakilmasi icin degil sosyallesmesu icin zihinsel gelisimi icin cok onemli cunku artk cocuklar disarida arkaslariyla akranlariyla oynayamadigi icin asosyal buyuyorlar.arkadaslar 5 yas demis ama gec bir yas  bu yasa kadar  temel seyler kacmis olur
0 oy
tarafından
Benim Bi tanıdık 3 yaşında verdi daha doğrusu yeni kayıt yaptırmış
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben 3 buçuk yaşında vermiştim 
(689 puan) tarafından
Olumli olumsuz yanlari ne oldu
(1,550 puan) tarafından
Tek olumsuz yönü 3 yıl anaokuluna gitmiş gibi oldu ilkokula biraz geç gitsin istiyordum ama doymuştu artık :) ben ilkokula gitmek istiyorum dedi :)
0 oy
tarafından
3 te verecegim 
0 oy
tarafından
Ne kadar erken verirseniz okadar iyi yalnız vermeden önce çok iyi araştırın Kreş olarak düşünürseniz erken yaş gruplarını alıyorlar anaokulu olarak düşünüyorsanız tuvalet eğitiminden sonra oda genelde 3 yaşından sonra tam oturuyor o dönemden sonra alıyorlar 
0 oy
tarafından
4 yaşında verdim. Kızımı büyük ihtimalle 3 yaşında mecbur vericem. Bakıcıdan daha iyi geliyor bana.
0 oy
tarafından

Cnm imkanın varsa evladını sen bak. Ben bakıcıya da kresede  başkasının bakmasına da karşıyım. Ablamın 2 tane evladı var eblam 1 ini bakıcıya 1 ini annem bakıyor. Kızı haftada 2 gün evde okula gidiyor.  Okul çıkışı evde tek. Okul yokken annemde sürekli gözü yaşlı teyzesinin balı. Annem beni sevmiyor diye ağlıyor   sabah oğlunu bakıcıya veriyor çocuk ağlıyor çok yalvardik ama fayda etmedi. Yine çalışıyor. Gözü doyumsuz. Bı ara ben bakıyor dum iş çıkışı alıyordu benden o kadar etkilemiyordu kızı dilini tutamadı.  Eşim izin vermiyor.  Ablamla görüşmeme. Alamıyorum.  Ama inan çocukların içi buruk kalıyor

tarafından
Öğretmenim, şuan uzaktan eğitim şeklinde çoğu gün ama ben yine de ücretsiz izne ayrıldım. Bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kar diye düşünüyorum. Kazandığım parayla yıllar sonra kızımla geçirebileceğim su zamanı satın alamayacağim. Ah keşke istediğimiz süre ayrılabilsek, iki yıl sadece :( tek maaş gerçekten zorluyor ama kızımla geçirdiğim tek saati hiçbir paraya değişmem.
tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm.   Rabbim En hayırlısını nasip etsin
tarafından
Aminn hepimiz için inşallah
0 oy
(65 puan) tarafından
Çocuk ile kaliteli zaman geçirmek önemli olan. Kreşe vermek sorun değil. Korkma iyi bir annesin kitabını tavsiye ederim. Bu konuda çok açıklayıcı bir bölüm var. Alamam diyorsaniz sadece o kısmı atabilirim.
0 oy
tarafından
Eşimin arkadaşı çocukları 3 yaşında ve kreşe vermişler anne baba çalışıyor 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Kreş bilmiyorum ama bu sene yada seneye oyun saati gibi beraber gitmeyi düşünüyorum 27 aylık şuan 4 yaşında kreş düşünüyorum
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Kendim kres ögretmeniyim 5 yasina geldi cocugum cok denedim bi yazdirdım olmadı bi yazdirdim.daha ilk günden hastalandı bu belki benim korumamdan kaynaklı olabilir aslında zamaninda krese veya babaanneye verip bende calisabilirdim ama yapamadim .Üstelik benim cocugum okula uyumlu sosyal bir cocukken .Yani önemli olan çocugunuzun durumu evet kres cok iyi geliyor kurallar, arkadas iliskileri vs icin ama en güzeli annesinin yani diye dusunuyrm iyi mi kötü mü bilmiyrm zaten belli yastan sonra okula gidecekler gecirdigimiz vakitler kısalacak .
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ben kreste çalısırken 1.5 yasında ogrencm vardı. Anneleri hep calıstıgı ıcın bırakıyordu. Kpss çalıaıp bırakn evde 2 tanesine bakmayıp bırakn sosyallessın dye bırakan çeşit çeşit. Ama benm fıkrım 4 yda 5 yasında 1 senede olsa kendı vermeyı dusunuyorum sosyallesmesı acısından 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 571 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 799 göst.
23 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,471,686 soru

24,102,045 cevap

332,474 kullanıcı

...