+1 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gören cevaplasin lütfen.

Şimdi çalışıyorsunuz  eşinizde çalışıyor  . Siz kazandığınız parayı  ona mı veriyorsunuz .

Ortak hesap mı açtınız 

Ve siz paranızın hesabını ona veriyor musunuz.

Ya da maaş kartınız varsa  onda mı duruyor. 

Ev giderlerini nasıl karşılıyorsunuz 

26 Cevaplar

0 oy
(112 puan) tarafından
Öğretmenim kartım eşimde duruyor ama hiçbir istediğimi boş çevirmez eksiksiz koymaz ben de kartım nerde demem. Hiç olmazsa kaybettim sıkıntısı yaşamıyorum :D
-Reklam-
0 oy
(912 puan) tarafından
Bütün ödemeler benim hesabıma bağlı olduğu için eşim kendine bir miktar para ayırıp bana atar ben de ödemeleri yaparım. Marketu de ben yaptığım için market parası da bende olur . Eşime para lazım olursa yine atarım ona 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
İkimizde calisiyoruz tabi ben bir yıldır ucretsizdeyim öncesi için söyleyeyim kimse kimsenin kartını elinden almaz herkesin kartı kendinde durur maaşınız 15 inde yatar ikimizinde kirayi ben gönderirim ev sahibine zaten arkadaşım ne kadar faturalarimiz varsa eşim öder mutfak masrafımizi ayiririz sonra herkes kendi parasini ne yaparsa yapar karışmayız yine ekstra alınması gereken birşey olursa o an hanginize denk gelirse alırız 
0 oy
(14,983 puan) tarafından
Ben dışarı çıkmıyorum kartlar eşimde. Liste yaparım alır. Bana bir şey lazımsa çıkalım derim çıkarız 
0 oy
tarafından
Harcayacagimi harciyorum eve kendime cocuga elimde kalirsa ona yolluyorum.o biriktiriyor. Bizde hesaplar ayri da degil bir dedegil. O da bende  harcamalarimda ozguruz ama birikimi beraber yapiyoruz. Ha ozguruz derken ozellikle buyuk birsey alicaksak fikir aliriz birbirimizden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 382 göst.
11 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
11 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Emine&&& (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 452 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekizim (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 382 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,133 soru

24,054,117 cevap

329,828 kullanıcı

...