arkadaş ne zamandır okuyorum yazılanları ya eşlerden yada kaynana sorunu eşinizden bu kadar sikayetcisiniz madem neden evlendiniz hadi evlendiniz hep sorun yaşayanların en az 2 çocukları var ilk çocukta anlamadınız mi bu adamın iyi olmadığını annesinin iyi olmadığını hiç anlamıyorum kendi anneniz için eşleriniz bu kadar konuşsa ne yaparsınız herkez sorun yaşıyor eyvallah benimde oluyor elbet sorunlarım ama bu ne arkadaş milletin olmuş iki lafindan biri boşanmak soruyorum size şimdi bu kadar kötü madem bunlar NEDEN EVLENDINIZ?
Diğer söylediklerine hiç bir lafım yok lakin çocuk mevzusuna gelince dur. Veren de Allah alanda Allah kimi 10 yıl çabalıyor olmuyor kimi de sevgilisi ile yatıp kalkıyor oluyor yada şöyle örnek vereyim.
Sınav için ders çalışırsın çabalarsın düşük puan alırsın bu kısmettir. Çalışmayıpta düşük puan alırsan buna kısmet diyemezsin.
Şahsen be kendi adıma 4 yil flortlük döneminden sonra evlendim.evet nazik kibar anlayışlı bir insandi ama ayni eve girmeden bilemezdim nasıl bir eş olduğunu. 3 yıl çocuk düşünmedim evdeki tepkilerini gozlemledim aileme bana karsi nasıl ev hayatinda eş olarak davranislari nasil ailesi bana karsi nasıl davranacak bunlari çocuk yapmadan önce düşünmek zorundaydım 3 yilin uzerine hamile kaldim .gayet ilgili okuyan bilgili bir hamilelik geçirdim benimle birlikte yasadi hamileligimi calisiyordum o zaman hala da calisiyorum sabah ayakkabimi giydirirdi kahvaltimi hazirlardi aksam dan ara ogunlerimi bile yapardi.oglum 6 yasinda simdi 9 yillik evliyim mukemmel eş mukemmel bir baba. 2.bebegimizi bekliyoruz son 27 günümüz kaldı 1 gün olsun pisman olmadim ailesi de çok iyi.en kötü gunlerimde dahi destek çıkar moral verir güç kuvvet olur.hergun şükür ediyorum eğlendiğim için.
Birincisi esinle ayni eve girmeden ailesinin icine gelin gelmeden ne oldugunu anlaman cok zor nisanliyken ayda iki uc kez gordugun aile artik hep dibinde evinin icinde oluyo haftada bi gorustugun sevgilin yatagima kadar yaninda oluyo NEDEN EVLENDINIZ kadar sacma bi soru daha olamaz onceden fragman mi izletildi evlendikten sonraki hayatiniz diye de biz bile bile mi girdik bu filme?
Ikincisi cocuk konusu kaynanamla bi sorunum oldu yada esimle bi sorunum oldu oturdum hallettim zamanla unutulmaz asilmaz mi iyi seyler de olmaz mi arada ve insan hayatini birlestirdigi esten cocuk istemez yapmaz mi hemen bosanmak cozum mu gercekten ?
Ucuncusu bende esimden bi kez siddet gordum herkes bosada birakta olmeyi mi bekliyosunda falan dedi sabrettim ve ertesi gun pismandi hemde nasil bana sor gozlerinden okunuyordu hala ayni uzerimw titriyo simdi cok sukur atlattik anlastik gecti dilerim allahtan yasadigimi yada burdaki anlatan arkadaslarin yasadiklarini bi gun yasamazsin basina gelmedigi icin rahatsin esinle ailsiyle mukemmel anlasiyosundir evlilik oturmustur iki degil bes cocugun olur ama oyle seyler yasarsin yasatirlar ki bu yazini hatirlarsin bekara kari bosamak kolay derler
İnsanın bi ölücegi tarih bi de evlenicegi adam kaderine yazılıdır derler. Bana sorsan esimle cok mutluydum ama evliligi hic düşünmedim anlik oldu öyle gelişti. Evlnmeden önceki adam farkliydi. Evlendikten snra daha farklı. Baba olmaya hazırlanırkeb daha da farkli oldu. Benim açımdan iyi gelisti hep rutini. Ama herkes aynı olmuyo. Oyle pazarda görüp begendigin kazak eve gelip bakiyosun üstüne yakismiyo bazen. Rabbim herkesin yardimcisi olsun eşleri hayatinda ona eşlik edenlerden olsun insallah.
Valla ben burayi eğlenceli bi sayfa olcak saniyordum güzin abla.dert köşesi oldu girip bisey okumaya korkuyorm insan etkileniyo üzuluyo ama dedigin gbi herkes cok dertli Allah yardimcisi olsun herkesin insallah feraha kavuşulur ama hamile ve lohusalarin oldugu bi uygulamada dha guzel seyler konusulsa morel açisindan cok dha.iyi olur :)
Ya onca yil tanidiginiz adam evlendikten ve siz hamile kaldiktan sonra degismisse ne olacak?
Cnm çok güzel demissin ama evlendikten sonra değişiyorlar benimde eşim aynı deisti sonra zamanla raylar yerine oturdu zaten ailesiyle evlenmedim o yüzden umrumda değiller açıkçası takmıyorum pek eşim üzülünce tabiki bende üzülüyorum ailesi yüzünden olanlardan dolayı açık casi biraz sabır istiyor birazda bizim elimde olan bi şey bazıları bile bile 2 çocuğu yapıyor çok haklısın bu konuda o düzelir diye düşünüyorlar biseyler en başta düzelmediyse daha düzelmez zaten çabaya gerek yok boşuna ya bitiricen yada görmezden gelip devam edicen malesef çevre ne diycek diye düşünerek bunu pek yapanda yok tabi
Canım sana öncelikle şunu soylim. Ne oldum ne değil ne olacağım diyeceksin bu birincisi
Burda kimseyi yargılamak ne sana ne bana. Seviyordum evlendim arkadaş veya kafam uyustu evlendim. Ama yaşananlar hayatı etkiliyor. Sana tek bir laf denilse kocan tarafından veya kaynandan dolayı nspcksn?? Adam sonradan değişti
Burda bunun sorusunu sorman çok saçma
Açıkçası hayatımda okuduğum en saçma yazı amaçsız yazılmak için yazılmış.
1,492,268 soru
24,383,032 cevap
348,879 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın