0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnanamıyorum gerçekten bugün o kadar farklı bir video gördüm ki hem midem bulandı hemde kafam da bir sürü sorular oluştu sizde mutlaka izlemenizi tavsiye ederim bugün karıştırdım bu Ali OSMAN ÖNDER bı girin bakın videolarını izleyin COVİD ile alakalı paylasimlari var 

https://www.instagram.com/tv/CNa7KD5jxQP/?igshid=5krc1nktrjsw bunu izle adam cesarete bak

https://www.instagram.com/tv/CNQf9P0j7jF/?igshid=1hptxqrxi77ql 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,094 puan) tarafından

Bu kadar kıt beyinli bir insan ömrü hayatım boyunca gormedim ya vallahi billahi yuhhhhh kkednini cok bilmiş bir b.ok sanan ahmaaagin teki böylelerine haram zikkim olsun hakkım bunlar yüzünden 1 senedir çekiyoruz ya 

Ayrıca maskelerin üretiminde kullanılan plastik bir urun var kaynamış suyun ustune tutarsan o erir ve o sekilde görüntü olur tabiki insanlar bir dogru zaten maske yapmiyo iyice soğutuyorlar madem güvenmeyen alta 3 katlı bez yıpranabilir maske taksin ustune bunlardan taksin
tarafından
Bi de 2. çi video izle bacım maskede deneme yapiyolar adamlar bile şaşırıyor eşime dedim bizde bı deniyelim marka ile mi alakalı anlamadım hep takıyoruz maskeyi çalışmıyoruz sürekli maske yüzümüzde
(7,094 puan) tarafından
Onuda izledim onla alaka ki fikrimi de söyledim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet Belki birşeyler dönüyor olabilir ama COVİT var böyle gerizekallr olduğu sürece hiç bir zmnda bitmeyecek bon inonmoroyorom vorose aptl adam milyonlarca insan öldü sırf gündem olmak kamera karşısına çıkıp dikkat çekmk için değişik hareketler yapıyorlar özellikle böyle tipler verdikleri ceza az şunlara para değil hapis şart 
tarafından
Bi de 2. çi video izle bacım maskede deneme yapiyolar adamlar bile şaşırıyor eşime dedim bizde bı deniyelim marka ile mi alakalı anlamadım hep takıyoruz maskeyi çalışmıyoruz sürekli maske yüzümüzde
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Hastalık var salgın var ölen onca sağlıkçı insan burda yazan kişiler ve tek korunma yöntemi maske ve temizlik.. 
tarafından
(1,666 puan) tarafından
Bu maskeler yeni çıkmadı,sağlık sektörü hep kullanıyor yapmayın bu kadar sığ düşünmeyin...
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Adam haklı bence
tarafından
0 oy
tarafından

Allah ın andaval malı onca insan boş yere ölüyor ozaman dağılın bir malll bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :angry:

tarafından
Sadece parlak bir malzeme olduğu için telefonu oynatınca hareket etmiş gibi duruyo yok tabiki öyle bişey içinde kurt mu var sandın kızz
tarafından
Valla ne bileyim cidden çok ama çok korktum ulaaann dedim bu nee
tarafından
Kızz Allah iyiliğini versin olur mu hiç öyle şey mümkün değil
tarafından
:))) valla ne bilem bacım kafayı yedik hepimiz bu maske kısıtlamalar yasaklardan :))
tarafından
Yok canım benim kardeşim de eczacı onlar iyi biliyo bu maske şeylerini
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Gün geçmesin Kı yeni birşey cıkmasin artık yeter ya bunu sadece bizim ülke değil tüm dunya yaşiiyor bu tip insanlara inanip takmıyanlar var aklım almıyor 
tarafından
0 oy
tarafından
Yalan mis neymiş..sağlıkçılar da ondan evlerine gidemiyo..çocuklarına.hasret yasiyo demi..çok.meraklilar yedi.yirmi dört çalışmaya...yalanın içinde onlarda var..saçma sapan şeyler Allah aşkına bir.yildir evdeyiz ailemizle görüşmüyoruz herşeye hasret kaldık..böyle düşünen oldukça zor biter su virüs..ama bu adamın bir yakalanipta aynı şeyleri hastayken de soylemesini isterim.. çeken bilir..
tarafından
tarafından
Maskenin kalitesinden degisiyo olabilir bu konuda.cok.fkrim yok ama.maske yüzde yüz korumuyo zaten..herkez.kendisidd.yapabilir daha.guvenli kumaşlardan..herşeyin içinde.bisiy var bunda olmasına.neden.sasiriyoruzki
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Vieodu izleyemiyorum ama zaten elyaf ve keçe bildiğin Pet şişeden yapılıyor çoğu çöpten toplama. O işte çalıştım çok iyi biliyorum hatta nimetten saydığımız ıslak mendil havlu kağıt peçete vb ürünler de öyle. Haa çok dezenfekte ediliyor o ayrı 
tarafından
Kız arkadaş demişki hareket ediyo o yapı malzemesi parlak olduğu için öyle Gürünüyo
(13,307 puan) tarafından
Ha yok şimdi az buçuk izledim video haklı normal ama bizim nefesimiz o kadar kuvvetli değil bakteri de öyle gözle görülmez o siyah şeyleri ben de gördüm ama emin değilim. Diğer video konusunda desteklemiyorum bitirmedim zaten
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bu maskeler yeni çıkmadı,sağlık sektörü hep kullanıyor yapmayın bu kadar sığ düşünmeyin
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Maskeler dün çıkmadı piyasaya önceden de kullanılıyordu.  Diğer konuya gelince. Diyelim ki onun dediği gibi olsun virüs yok devlet uyduyor diyelim. Devletin bundan ne gibi bir çıkarı olacak koskoca Türkiye Cumhuriyeti 3 kuruşluk maskenin dezenfektanın gelirine kalmadı heralde. Hadi onu da geçtim. Dünyadaki tüm ülkeler bu virüsle savaşıyor. Ülke ekonomisinin kötü etkilendiği bir pandemi döneminde devletler hayali bir virüs ile mi savaşıyor yani. Onca Devletin ne çıkarı var bu işten onu da açıklasın o zaman. Esnafa dükkan kapattırmak zorunda kaldılar. Gelir azaldı buna bağlı olarak vergi ödemeleri de azalmış oldu. Neresinden bakarsanız bakın adam saçmalamış.

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,229 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 388 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 401 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdinleyici. (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,906 göst.

Kategoriler

1,477,323 soru

24,181,740 cevap

336,351 kullanıcı

...