0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kızlar benim plasentam yukarı biraz geç çıktı doktor da o süre içinde ilişkiyi yasakladı bugün çıktığını öğrendik ama ilişki konusunu sormaya çekindim annem yanımdaydı diye. Bi zararı olur mu bu durumda ?

5 Cevaplar

0 oy
(1,827 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doktorundan onay almadan sakın deneme bence ben 7.ayımda kanama yasadım halbuki bebegın yeri iyiydi esi de olması gereken yerde cekındım soramdm ama snra doktorumdan Bı guzel fırca yedim doguma kadar yasak artık 
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Doktora sor mutlaka
0 oy
tarafından
Cnn doktoruna danış bnce az daha dişinizi sıkın bnce cnm boş yere tehlikeye girme biz bebek doğana kadar girmedik tabi siz bilirsiniz 
(1,789 puan) tarafından
Disimizi sıkıyoruz zaten de :R ya hani ben rahat davranmamak adına yanlış bişey yapmiyim çıktı diye bunu öğrenmek için bi soruym dedim :)
0 oy
(795 puan) tarafından

Ben sormata utandigim icin 5 aydir iliskiye  girmiyorum :D 

(1,789 puan) tarafından
Yok canım ayıp bu yanı yokki bunun sor gitsinnnn
(795 puan) tarafından
Gecen ay cesarete geldim  soracaktim kaynanam da girdi benimle birlikte  muayeneye soramadim.
0 oy
(197 puan) tarafından
Canım arkadaşların dediği gibi kişiye göre değişebilir ama mesela benim kanamam falan hiç olmadı ama bana da yasaktı plasanta aşağıda idi yukarı çıktı artık bi sorun yok yasak değil 
(1,789 puan) tarafından
Benim de öyle kanamam olmadı ve yukarı çıktı şimdi yanlış bişey yapmamak adına uzak duruyoruz zaten yine de bilmek istedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 325 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 497 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,192 göst.

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,567 cevap

331,023 kullanıcı

...