+2 oy
1,566 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem ile babam ben 11 yaşındayken boşandı. Babam esrar eroin hap ne varsa kullanıyordu defalarca annem dayaktan ölmekten kıl payı kurtuldu. Ama içmeyince çok iyi bir insandı. Annem de gidecek yerim yok diye durdu 5 çocukla. Bir gün gece eve babam kadın getirdi ve bizden ona hizmet etmemizi bekledi annem de olmaz öyle şey dedi hepimiz sadece birer ceket ile çıktik parklarda uyuduk günlerce cami imamlarına yalvardı annem iki lokma ekmek diye. Neyse işte uzatmayım. Biz düzenimizi kurduktan sonra babamızı özledik tabi daha küçüğüz hiç bir şey bilmiyoruz. Annem de bizi gönderdi babam kabul etmedi kapıdan geri kovdu. Annem de o gün. Birdaha baba deseniz hiçbirinize hakkımı helal etmem dedi. Babam yıllar sonra bana ulaştı ve konustuk herşey için pişman bende bir kez olsun baba kokusu içime çekmek istiyorum. Ben gidersem günah olur mu .

Hepinize teşekkür ediyorum ama sabah cevaplayabilirim şuan yazarken biraz kötü oldum iyi geceler sagolun

30 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından
Ya annen öleydi o dayaklarin birinde sen ve kardeşlerine de bakmıycak tı getirdiği kadınlara hizmet ederdlniz artık en iyi ihtimalle 
tarafından
Evet ne desen haklısın bir an yanlış düşünmüşüm ama şuan tamamen farklı bakiyorum çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Öyle babanın kokusunu ne yapacan ya laam kokusu çek içine daha iyi 
tarafından
Vallahi haklısın bir mesaj ile duygusal gecis yadasim ama bitti iyiki size sordum çok sağol
(267 puan) tarafından
Kuzum bazı kızların babaya ihtiyacı yoktur
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kendini annenin yerine kat canm senin eşin öyle bişey yapsa spnradan çocukların gidip görse ben olsam istemezdim. Bırak ne hali varsa görsün aklıma kırmızı oda da ki boncuk geldi bi an. Annene sorsan bile belki annen vebal almamak için git der ama sonucta size demiş bidaha baba dersenz hakkımı helal etmem diye. 
tarafından
Doğru vallahi iyiki sordum size bir an çok duygusal düşündüm mantık falan hak getirsin. Çok sağol
0 oy
tarafından
Vala ben olsam annemin hellaliginj almadan gitmem öyle baba yerin dibine batsin ya  asla afettmem ozlesem bile anneme okadar çektir ondan sonra ara pişmanım ooo ne ala memleket 
tarafından
Evet haklısın gerçekten çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Günah olur mı Allah bilir ama öyle babanın ancak yüzüne tükürülür... 
tarafından
Haklısın valla ben gece gece bir an duygusal düşündüm ama şuan yok geçti mantık devrede çok sağol
0 oy
tarafından
Elden ayaktan düşmüştür veya düşecektir ondan kabarmıştır evlat sevgisi bir insan asla degismez bubu unutma. Benim babamda pisman oldu yalvardi biz duzen kurduktan sonra annem kabul etmedi hop bi baktik baskasiyla evlenmis eee nildu hani pismandin. Aklini kullan lutfen ve anne hakki odenmez annen hakkini helal etmezse onun yükünü tasiyamazsin
tarafından
Evet çok sağol ve sonuna kadar haklısın çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkürler yaklasık 15 sene oldu onsuz huzurlu ve mutlu gunler yasadik hep iyiye gitti hersey hayatimizda sukur annem boyle bir adım atmış
tarafından
Çok şükür bizimde aynı durum
0 oy
tarafından
Senin ne yaşadığını icinde ne olup bittiğini bilemem ama ben olsam oyle nir babayi özlemezdim sanirim. Annwnin helalligini almalisin.
tarafından
Hayır artık ozlemiyorm tamamen gözümu açtınız şuan çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Cnm ben bunu vetfa hattına sordum. Benim de annem hakkımı helal etmem 20 tırnamla yakandayim demişti. Aralarını bozmamak için. Birbirine söyledikleri kelimeleri iletmiyorum diye bana dedikleri geçersiz bunu sen takma dediler.  

İyikide sormuşum şimdi annem babam yağ bal 

Sende p.tesi ara sor ona göre. Hareket et

tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah bozulmaz araları hiç
tarafından
Amin canım inşallah. Hatasız kul yoktur
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Annenin rızası olmadan görüşme canım çünkü zaten bu güne kadar babanın bir faydasini görmemişsiniz annene yazık
tarafından
Evet o kadar haklısın ki
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ne yaşanmış olursa olsun babanizi özlemenize engel degil. Babanjzla görüşecek olmanız annenizi atmak anlamına gelmiyor ki. Tabiki anneniz çok çekmiş size sahip çıkmış helal olsun ama yine de babadır görmek istemeniz çok normal. 
tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
17 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,534 soru

24,100,084 cevap

332,371 kullanıcı

...