0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Ay kızlar bizim durumumuzu bilen vardır az çok zor geçiniyoruz yani yeri geliyor yemek yapamiyorum. Eşimin patronu aradı ev adresini istedi size yemek ısmarlıycam dedi bizde sevindik doğru düzgün birşey yiycez diye adam suşi söylemiş ya şok olduk eşim önceden yemiş bekarken o yedi ben hiç yememistim ilk defa yedim de Allah'ın gücüne gitmesin hâlâ midem bulanıyor ya ne kötü birşey çiğ balık diyorlar da hep diyordum bı özelliği vardır bu kadar insan hastası olmaz yok kız bildiğin pilavın üstüne somon yengeç ton balığı koymuş birde avakado mu vardı da çok kötüydü ya. Adam da sağolsun da yolla döner lahmacun falan suşi yollamış ya ☺️☺️☺️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(6,679 puan) tarafından
Damak zevki canim ben şahsen bayiliyorum 
tarafından
Ya tabi ama ben öyle düşünmemistim bildiğin çiğ yani
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Hahah çok güldüm kuzum ya afiyet olsun yinede :))) valla yok döner lahmacun gibisi 
tarafından
Kız sağolsun düşünmüş de yollaya yollaya suşi mi yollanır herkes yemiyor sonuçta migdem ağzımda resmen
0 oy
tarafından

Yemek ismarlicam deme bari susi gelcek dese sen yinede kendine göre yemek yaparsın :D

tarafından
Ay suşi ısmarlamayan da ne biliyim yani ☺️☺️
tarafından
Öle deme suşi ismarlamayan kendini arkadaştan saymasin :D
tarafından
Hahaha kız midem bulanıyor vallah çok kötüydü kesinlikle aç kalsam yemem daha

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,149 göst.
0 oy
7 cevap 873 göst.
0 oy
4 cevap 464 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 390 göst.
29 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,249 soru

24,489,090 cevap

357,482 kullanıcı

...