0 oy
2,674 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Asla insanları giydiği yegidi gezdiği ile yargilamadim. İnsanlar beni ilgilendirmiyor hatta benim en iyi dostum siyah çarşaflı bekar biri. Buna rağmen bu muamelede resmen tiksindim. Bu resmi WhatsApp duruma attım. Komşum cevap yazmış. İki ay önce doğum yaptın utanmadinmi hadi onu geçtim 5 yaşında kızına ne dicen kocamiz oğlumuz var dedi.

Bende seninki koca da benimki süs biberi mi dedim. Kocana oğluna soyle gözlerine dikkat etsinler dedim. Allah için ya kime de göbeği açık da giyerim askılı da 

image

82 Cevaplar

0 oy
(304 puan) tarafından
Canım öyle birinin telefon rehberinde olması bile telefonun hafızasına yazık. Resmen tahrik ve hakarete girmiş yazdıkları. Ben olsam gider suç duyurusunda bulunurdum. Resmen seni namussuzlukla itham etmiş. 
tarafından
Ayy eveeettt suan farkına vardım bunun ben teşekkür ederim
(304 puan) tarafından
Böylelerine yeminle acımayacaksın. Eşinden oğlundan emin değilse eve kelepçeyle bağlasın yada gitsinler dağın başında yaşasınlar. İyi bir ceza alırda akıllanır umarım milletin karısının giyimine karışacak.
-Reklam-
0 oy
(2,665 puan) tarafından
az önce postuna yazınca bakayım dedim postuna da gercekten ben sok oldum nasıl komsuymus o oyle cnm sende hakaret edici konussaydn böylelerine iyi davrandkca acıklama yaptıkça bişey sanıyolar DHA cok tpeesine cıkıyolar insanın ayrıca resimde de hiç birşey yok gayet normal bakma ozmn engelleyin seni de görmesn kmse de ..esi bin zihniyeti ve kendi zihniyeti bozuk demkki esi karısının teki alıp arkdslarına bakıyor ..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 794 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 315 göst.

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,934 cevap

330,273 kullanıcı