0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Ya post açtı ya Rahime Babaannesi kedi görmüş falan bende 15 gün önce balkondan bakarben 2 gözü parlayan akşamdı kedi gibi bişey gördüm 4,5 saat öyle gördüm sonra sabah oldu yoktu yani bu ölüm anlamına geliyorsa ölecek miyim anlamadım valla :) korktum şimdiden ha

notu ile kapatıldı: İsim geciyor kişisel post giriyor

1 cevap

0 oy
tarafından

Kız yol ne alaka sende o uyanıkken görmüş sende uyanıkken mi gördn bende geçenlerde kedi gördm 1 haftdr bembeyaz dı bana bakıyodu evden kovuyodum çıkmıyodu bende mi ölcem şimdi allah napmasın seni:D

tarafından
Kız Allah seni geceden sabaha durur mu kedi aynı yerde sjsjsjsjsj korkma sen
tarafından
1 kere gördüm kız :) o öyle anlatınca çok korktum hani ben balkondan bakıyordum Dışarıdaydı gözleri parlıyordu böyle, sabah olana kadar oradaydı hani perdeyi kapattım arada bakıyordum tabi duruyordu, belki başka birşeydi bilemem ondan sonra uyudum bidahada görmedim kız napim ya korktum :D
tarafından
Benim eşimin yağmurluğu kapının arkasinda asılı fosforlu o da gece onu her gördüğüm de söverek kalkarım sabah çıkarayım diye ve hala kapının arkasında asılı duruyor sjsjsjsjsj
tarafından
Kız moral verdin valla az kalsın kalp krizinden gidiyodum yani :D
tarafından
Ya hani ister istemez insan uzaktan bir şey görünce tereddüt ediyor ama korkmamak gerek Allah var korku gam keder yok ♥️
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 471 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde albenicukulataolan (116 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,205 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde asu. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 108 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,736 cevap