0 oy
1,204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben ogluma sordum esime sordum izin vermediler 3cu bebegim 6aylik biraz büyüsün hem yaşım biraz dha ilerlesin kurslara gitmek istiyorum 

Hiç sizinde boyle bir.istek oldumu maneviyat olrak 

Kırıcı ve kavgacı tavırla yazmayın lütfen!!!!! 

30 Cevaplar

0 oy
(1,791 puan) tarafından
Bununla ilgili bir hikaye okumuştum ordan öğrenmiştim gassali ve olamam demiştim sorun korku değil diriden daha çok korkarım ben ama herkes yatağında sessiz sakin ölmüyor maalesef kazası var yangını var otopsisi var onları gördükten sonra kendime gelemem herhalde 

Bir dizi var bir zamanlar Kıbrıs diye orda küvette ölen bir aileyi gösterdiler o görüntü bile yetti bana ki o sadece bir kare yani 
tarafından
Kiyamam canım yaaa
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Bayılırım kiz ben 
tarafından
Allh seni hahahahahah
0 oy
tarafından
Elhamdulillah muslumanız ve olüme inanıyoruz ama ne bileyim ürküyo insan ya ama yapana helal olsun cesaret işi 
tarafından
Aynen canım
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Tabiki yaparım seve seve :)olma şansım olsa.olur neden olmasın ölüden değil diriden korkak

tarafından
Aynen canım sende bendensin
(30,101 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Bunu çok iyi düşünmek lazım her zaman uyur gibi görünün ölüler gelmiyor yeri geldiğinde vücut bütünlüğü bozulmuz cesetler görebilirsin hatta çocuk bebek cesetleri. Sağlam psikoloji lazım 
tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
tarafından
Yapamam kuzum ben cesaretli mert kadınlar yapabiliyor o işi
tarafından
Kiyamam canm cocuklarm büyüsün ınsallh bu işi yapicam
0 oy
(81 puan) tarafından
Güzel meslek ben anneanne babaanne vs gibi yakınlarımı ölü gördüm korkmam ama tanımadığım insanlarda tepkim ne olur bilemem ama korkmam herhal.. Ama şu yanan vs. olan ölüleride hiç görmedim.. Ama korkulacak bişi yok hepimiz öleceğiz velakin korkumuz belkide günahlarımızdan.. Maneviyatım çok  yüksektir.. İlgimi çok çeker bu tür şeyler.. En doğrusu ile bilgilenmek isterim..Rabbim yardım eder.. Birde bu mesleği yapınca insan ister istemez hayatında güzel değişikliklere gider diye düşünüyorum. 
tarafından
Aynen canim
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Ölüden değil diriden korkmak gerek aslında.. Yinede yapmak isticeğim bir meslek değil
tarafından
Anladım canim
0 oy
tarafından
Ne demek bilmiyorum ki 
tarafından
Ölü yıkayan canim
tarafından
Haa bende yapamam galiba ya :(
0 oy
(14,911 puan) tarafından
Yok canım ben istemem, isteyene de saygılar 
tarafından
Anladım canim peki

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 912 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,096 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 592 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,201 göst.

Kategoriler

1,467,310 soru

24,042,880 cevap

329,213 kullanıcı

...