0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Surekli telefonda biseyler izliyo fırsatını bulur bulmaz hemen sarıliyo telefona kaç kere konuştum tamm dedi hala devam artık bisey demiyorum.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende aynısını yap  ona
(829 puan) tarafından
Bende biraz telefon görsün hemen laf sokuyo bende ona laf söylüyorum nasıl oluyomuş diye biraz düzelir gibi oluyo sonra tekrar ayni
tarafından
Seni taklid ediyorum telefonla uğraşmak ne kadar sinir bozucu degil mi de ben arada aliyorm elime telefonu senin halin hep böyle de
-Reklam-
0 oy
(6,400 puan) tarafından

Sende hiç takmycan hatta sarılsa falan 1 2 sn sonra kendini çek çocuga bakym yemege bakym diye inan bu defa daha çok üstüne düşer noluyoz diye

O telefonu eline alıyorsa sende al video falan izle kahkaha at onun göreceği  şekilde
(829 puan) tarafından
Öyle yapınca daha çok trip atiyo küsüp hemen çocuk gibi
(6,400 puan) tarafından
Bırak yapsın hiç takma canm
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bence ilgisizlik ciddi sorun ..hep dedim ben ilgisiz olursan bi gün bu evlilik nasıl gidecek diye şükür 10 sene oldu başta dedim diye mi huyu mu bilmiom hep aynı....sende yüz yüze konuş anlat karşılıklı 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Karşılıklı olarak sende teli al eline ve takma
0 oy
tarafından
En güzeli sende telefonunu alıp cekileceksin köşeye bir şey dediği zamanda cevap vermek yerine yüzüne bakıp geri telefona döneceksin konusmayacaksin ama öyle Trip atar gibi değil ciddi ciddi böyle o zaman kedi gibi gelir oturur yanına 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 434 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,183 göst.
1 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 899 göst.
23 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 991 göst.

Kategoriler

1,469,685 soru

24,075,861 cevap

330,918 kullanıcı

...