0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından
Yararını gördünüz mü peki yapan varsa??

4 Cevaplar

0 oy
(543 puan) tarafından
Ben yaptım yararını gördüm ama 1 ay yaptım çok kilom yoktu bide emziriyorum diye bıraktım azimle yapılırsa baya etkili bı yöntem diye düşünüyorum
tarafından
Cnm nasi bisey bu Ramazana uygulasak nasil hareket etmemiz lazim
(543 puan) tarafından
Öncelikle ramazanda tutulan oruçla alakası yok normal günde yapmanız gerekiyor belli bir yeme aralığı var o saatlerde yemek yiyosunuz hamur işi ekmek vs yasak o saatler dışında da sadece su çay kahve gibi sıvı şeyler tuketebiliyosunuz normal oruçla ilgisi yok ramazandan sonra aralıklı oruca baslayabilirsin
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Bende yaptım diyetisyen eşliğinde sporla birlikte 6 kilo verdim bir ayda
0 oy
tarafından
Yararını derken allha olan borcun icnmi tuttun yoksa zayiflamk icnmi
(1,789 puan) tarafından
Bi kere de duyar kasmayın beee size ne kardeşim ne için tutuyorsa tutuyor Allah Allahhhh yaşlı karılar gibi her şeye karışmayın bi zahmet
tarafından
Ağır gel biraz hızlı geliyorsun çarparsın
(1,789 puan) tarafından
Aynen çarparımmm. Soru sormaya korkar olduk yaaa yine ne b.ok atacaklar diye. Bi çekilin kenara yaaa hadi bakiyimmm
tarafından
Tanımadığın insanlara bu kadar saygısız ve terbiyesiz davrandığına göre Allah'la ilgili zaten bir şey bilmediğin oruçla ilgili bir şey bilmediğin de çok belli Evet korkmanız gerekiyor çünkü biz size doğru yolu göstermeye çalıştıkça Siz başka yere bodoslama giriyorsunuz oruç diyet için değildir yine söylüyorum Senin bu zoruna gidiyor Belli zaten oruç Allah için amelini niyetini temiz tutmak Allah'a yönelmek demektir oruç diyet yapmak için değildir Ve sen buna karşılık verme hakkını nereden buluyorsun ve beni yargılama hakkını nereden biliyorsun buluyorsun sen Bu cesareti Nereden alıyorsun ve beni tanıyor musun ki bana böyle yorumlar yapmak için özel yazı yazıyorsun
tarafından
Ve tabii ki de soracağım Sen ne kadar güzel insanları tersleme iyi beceriyor San Bende bunu en doğal şeklinde sorma hakkına sahibim
0 oy
(895 puan) tarafından
Yarari ne demek ki

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
+2 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
6 cevap 128 göst.