0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 30 haftalik gebeyim asi sıram gelmis. Sizce olmalımıyım. Bilginiz var mi bu konuda

11 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından
Hamileler olmuyor diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum
tarafından
3 aydan sonra istege baglı vurulabiliyormus cnm
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Hamileler üzerinde veri olmadığı için aşı olmuyor diye biliyorum. Ben oğlumda domuz gribi aşısı oldum. Hamileler için özel aşıydı deneyler yapılmıştı ama sonrasında oğlumun hastalıklarında o aşıyı düşündü hep doktorlar. Doğuma az kaldıysa iyice koru kendini sık dişini doğumdan sonra ol bence. Ve doktoruna da danış 
tarafından
Sagol cnm pzt sorayım doktoruma
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bence ol canım, şifa olsun ❤️ 
tarafından
Sagol cnm
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Ankarada hamile bir doktor aşı olmuş canım bebekte doğunca antikorlu doğmuş. Hiçbir sorunda yaşamamış. 3 ayını doldurduktan sonra tercih sana kalmış bişey 
tarafından
Oylemi tesekkurler
(15,459 puan) tarafından
Bende bunu yazacaktım gecen haberler de çıktı
(25,178 puan) tarafından
Evet bende haberde izledim
tarafından
Ben corona oldum. Ve tamamen evde kndi tahminim ve yontemimle Allahtan gelen sifayla iyilestim.Gebelikten önce merak ettim gidip antikor testi yaptim. Koronaymis. Antikorum olusmus. Sonra hamile kaldim. Ve gecen doktorum dedi bebegin antikorlu dogucak diye. O doktorda korona olmustur antikoru ondan dolayi vardir ve bebegine gecmistir. Bu asi daha vurana antikor yapmiyor:)
(25,178 puan) tarafından
Haberlerde böyle anlattı kadın canım korona olmamış aşı sırası gelmiş vurulmuş öyle anlattı bilemicem artık
0 oy
tarafından
Bildigim kadarı ile hamileler olmuyor. Ama doktoruna sor canım biz seni yanlış yönlendirmeyelim
tarafından
Sagol cnm soracam
tarafından
Rica ederim.
0 oy
(670 puan) tarafından
Ben doğurdum sutumden geçer diye olmadım hamilelikte hiç bilinmi yan etkileri sağlıkcıyım ben calismiyorum çalışan arkadaşım hamilelikte yaptırma dedi 
tarafından
Oylemi sagol cnm
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben haberde gördüm geçen gün doktor kadın hamileyken vurulmuş ve bebek doğunca antikorlu doğmuş koskoca doktor riskli olsa o vurdurmazdi kendine bence vurdur düşünme bu işten kurtuluşumuz yok çünkü..
tarafından
Sagol cnm
tarafından
Çıkalı daha kaç ay oldu ve hamilelerde test edilmedi bile yan etkilerini bilmiyoruz daha ayrıca koruyuculuğu yok olan da covit oluyo bilgi kirliliği yapmayın
(1,345 puan) tarafından
Doktor musun? Burda boş laf konuştuğuna göre hiç sanmıyorum doktor olduğunu koskoca doktor olmuş kadın hamile onunki can değil mi emin ol senden benden herşeyi daha iyi biliyor olmasa o aşı olmazdı senin gibi bilgisizler yüzünden bu hallere geldik zaten araştır boş yapacağına yaz internetten bak bilgisizliğin kiri bile olmuyor maleseff boş sadece..
tarafından
Yan etkisi ve koruyuculuğu olmadığıyla ilgili birçok araştırma var zaten bi kaç kişi olmuş da bişey olmamış bu olmayacağı anlamına gelmiyo imza attırıyorlar ki herhangibir sorun olduğunda sorumluluk kabul etmemek için. Sizin gibiler derken coviti ben mi çıkarttım komiksin :)
(1,345 puan) tarafından
Doğum yaparkende imza attiriyorlar o zaman doğumda yapmayalım estağfurullah sen bendende komiksin ya sen yaptırma aşı aşıya yazık olur daha aklı yerinde biri vurulsunda ziyan olmasın aşı.
0 oy
tarafından
Ben olmazdım canım hala bu konuda veriler çok yeni istiyosan doğumdan sonra ol aşı ama şuan hamileyken olmak bana riskli geliyo
tarafından
Sagol cnm
0 oy
tarafından
Ilk üç ay dışında ası olunabiliyormus diye duydum cnaim sağlık çalışanının biri gebeyken asi olmuş bebeği antikorlu doğmuş ama hangi asiyi oldu bilmiyorum 
tarafından
Sagol cnm
0 oy
tarafından
Doktorumla konustum cin asısı vurulabilirsin dedi. O ası da aynı hepatit b asisi tetonoz asisi gibiymis. Inaktif asıymıs. Haberlerde duymussundur bebekte antikorlu dogabilir dedi. Karar senin dedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayseglll (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 205 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,580 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,016 soru

24,052,270 cevap

329,719 kullanıcı

...