0 oy
281 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sizce gerekli mi?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gereksiz çünkü bez de kilotta sıvıyı emdiği için bebekler rahatsız olmadan büyüyorlar . Bence kullanma arada altına kaçırıp bacağından sızsın ki cisi rahatsız olsun 
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Çok gereksiz ben kullanmadım normal şort çektim öle gezerdi sürekli tuvalate götürüyodum öğrenene kadar
0 oy
tarafından
Ben gerekli olduğunu düşünmüyorum, 
0 oy
(454 puan) tarafından

Herturlu üstü batacak :) boklu donlar yıkanacak ogrensede altına kaçıracak illa kolay gelsin boşver alma bezi çıkardın mi takma bidaha benim kız bir buçuk yaşına girecek arada çiş diyor götürünce yapmıyor ara ara götürüyorum yapsa bı kere yapar da havalar biraz ısınsın bekliyorum bende 

(3,895 puan) tarafından
Bnmki 3 yaş olucak hala kakasini yapmak istemedigi zamanlar oluyor arada gidip kendi kulodu cikarip lazimliga yapiyor.2 aydir egitim veriyorum bakalim hala tam alisamadi.
(454 puan) tarafından
Alışır bu yaz bence sürekli sor benimki küçük şimdiden alt yapıyı oluşturuyorum :)
(3,895 puan) tarafından
Demin kakasini tuvalete yapti insallah boyle devami gelir :)
0 oy
(18,683 puan) tarafından
Onlar sızdırıyor ya. Ben alıştıracağım zaman kilot bez alacam en azından altına kaçırırsa sızma yapmaz
(3,895 puan) tarafından
Evet denedim sizdirdi o kadar da kullan diye israr ettiler aldigima pisman oldum napalim kullanacaz artik.
0 oy
(54,158 puan) tarafından
aldim bende ama sevemedim ya sikiyo bacaklarini
(3,895 puan) tarafından
Sizdirmasin diye sıkı yapmislar bizimki de oyle
(54,158 puan) tarafından
cok sıkıyor ya rahat edemiyo
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ben bir iki gün kullandım Bi de gece ve gündüz uykusunda başka kullanmadim sende kullanma bence onu da bez zannedip kacirabilir sürekli Bi kilot Bi pijama yeterli rahatsız olsun yapınca hissetsin 
tarafından
Kullandım ben memnunum en azından heryer batmıyor
(3,701 puan) tarafından
Bende memnun kaldım ama ona alışır diye çıkardım
tarafından
Yok alismiyor sıkılıyor bir muhtet sonra

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde SAsya (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,225 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,380 soru

24,153,611 cevap