0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar 4 aylık hamileyim saç boyası aldım saçım iğrenç olmuş uçları kestane dinler kahve bende siyah saç boyası aldım evde hiç bişey yok neyle surcem diş fırçası olurmu bide hamilelikte zararlı diyolar hamileyken boyuyan oldumu

5 Cevaplar

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Dogumdan sonra boya zarari olur

-Reklam-
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Diplere gelmeden boya kanıtlanmış bir zararı yok ama kimyasal hele bide amonyakliysa mümkünse balkonda falan bekle 
(79 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Fırça kullanmadım ben hiç. 3 4 kat eldiven ile kızıl boya yapıyordum :) mıncır mıncır yani. Emzirirken boyarsan boyadan önce sütünü sağ dolaba koy. Boyadan sonra yine sağ ama o sütü dök dolaptaki sütü ver bebişine
(1,550 puan) tarafından
Ben nedense emzirme olatak anlamışım. Bugün sordum daha doktora. Boyalarla ağır kimyasal var ben önermiyorum bitkisel dediklerinde bile ağır kimyasal var. Hamilelere uygun saç boyası yok 2 aycık sabret dedi :)
(79 puan) tarafından
(: yok cnm emzirme yokta bilmiyorum karasız kaldim çok istiyorum boyamayı ama bakalim
(1,550 puan) tarafından
Ben de çok istiyorum. Doğumdan önce kızıl ombrem vardı uçları artık iğrenç bir hal aldı yıldız tilbenin ev hali gibi dolanıyorum ortalıkta ama az kaldı diyorum sonuna gelmek üzereyim az daha dayanalım emzirirken boyayalım riske atmaya gerek yok :)
0 oy
tarafından
İyide millet her hafta boyatıyor sanatçılar fln ben emziriyorum bir kez boyadım geçen gün 
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Dogumdan sonra boya derim, kimyasal sac dibinden vucuda giriyor, domtorum bana izin vermemisti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
17 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
27 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
20 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
27 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Minikkuzum (435 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...