0 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar bizim şuanki durumumuza bakıyorum da. Çok yazık ya. İnternet de bir youtuber sokak röportajı yapıyor. Ya 10 kişiden sadece 1-2 kişi dinimizi  biliyor. Geçenlerde izlemiştim kelime-ı şehadet bile getiremediler ya çok yazık gerçekten.

Ha bende dört dörtlük yapmıyorum. Ama elimden geldigince unutmamaya gayret gösteriyorum.

Demem o ki temmuzda oğlum 3 yaşına girecek. Onu bir iki sene sonra yatılı kuran kurslarına gondersem diyorum. Şuan maşallah kağıtà elif be te harflerini çizdiğim zaman söylüyor. Mesela he harfini helikopterin he si diyo. Gaf à karınca falan diyo. 

Analar dogurunca tahtını yapıyor ama bahtini yapamıyor. Meslek sahibi olsun tabı olmasın demiyorum. Ama bu dünyada yukseldigı gibi diğer dünyasına da gayret göstersin. Ki hele ki bu yaşlarda tam zekasinin geliştiği zaman.

Siz ne düşünüyorsunuz?

26 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Cok dogru dusunuyorsun canım öbür dunyamizda onemli. Ben oglumu gecen sene caminin orda kuran kursu vardi diyanetin 4 6 yas kuran kursu subyan diyorlar ya oyle yani cok sukur cogu duayi ogrendi kurana gecti kuran okuyor yavrum. Tabi yatili degildi boyle birseyi kabul edemezdik ne ben ne esim asla yasi kucuk cunku. Bu sene de birinci sinifa basladi zaten ara ara kuran okutuyrum yine.  Sende yatili degilde boyle bu tarz yerlere verebilirsin. 
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Cok iyi olur canim çok guzel dusunmussun 

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Cok dogru dusunuyorsun canım öbür dunyamizda onemli. Ben oglumu gecen sene caminin orda kuran kursu vardi diyanetin 4 6 yas kuran kursu subyan diyorlar ya oyle yani cok sukur cogu duayi ogrendi kurana gecti kuran okuyor yavrum. Tabi yatili degildi boyle birseyi kabul edemezdik ne ben ne esim asla yasi kucuk cunku. Bu sene de birinci sinifa basladi zaten ara ara kuran okutuyrum yine.  Sende yatili degilde boyle bu tarz yerlere verebilirsin...
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Çok güzel canım ben de öyle olsun istiyorum ama yatılı veremem heralde ya kıyamam ben bilmiom kendim götürüp getiririm nasip olursa okul gibi bi kurs küçükken öğrendiğini unutmuyo insan öğrenmesi çok iyi olur
0 oy
tarafından
Post açıyorsun soru soruyorsun cevabında ver emoş
tarafından
2 çocuktan fırsat bulunca yazabiliyorum guzuuuu ♡♡♡♡
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Çok iyi olur canım bende kızımı istiyorum Allah nasip ederse
tarafından
İnşallah birtanem inşallah ♡♡♡♡

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 624 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 260 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 6,677 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 556 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Zoli (795 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,011 soru

24,038,071 cevap

329,026 kullanıcı

...