0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (100 puan) tarafından
15 aylık kızım var herşeyi ağzına atmak istiyor bu dönemi nasıl atlattınız boya kalemleri aldım  oyun hamuru aldım ama hepsini ilk olarak bir ağzına atmak istiyor bu oral dönemi nasıl kolay atlatacağız bir bilginiz var mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kan damlası verdim kesildi
(100 puan) tarafından
Kan damlası veriyorum bende biraz düşük çıktı değeri an hala devam ediyor
(128 puan) tarafından
Kan dMlasylA ne alakası var
(100 puan) tarafından
Demir ihracı olan bebekler genelde herşeyi ağzına atarak demir ihtiyaçlarını  tamamlamaya çalışıyor mesela toprak yiyen bebekler de de oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
15 aylık cocuk ıcın oyun hamuru da boya kalemi de uygun degıl zaten canım buyuk butun seyler al oynanması ıcın boylece tehlike olmaz 
(100 puan) tarafından
Oyun hamurunu doğal kendim yapıyorum bal kabağından falan duyusal olarak öğrenmesi için boya kalemide 1 yas için uygun olanlardan canım yaptığım araştırmalarda ağzına sokmaması gerekn oyuncaklarla oyun hamuru boya kalemi gibi oynarsa oral dönem azalır diyordu
tarafından
Canim suan tam agzına sokma zamanı buyuk oyuncak kullan sureklı cekme agzına sokunca cazip gelir ınada yapar
(100 puan) tarafından
Deneyeceğim bakalım inşallah ise yarar
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ne kadar engel olursanız bu dönem o kadar uzuyor. Bizimki 15 aylık çok çok azaldı eskiye göre. Ara ara diş dönemlerinde artış oluyor sadece. 
(100 puan) tarafından
Aslında dediklerinizin hepsini yapıyorum ben ama işte eşim arada ani tepki verebiliyor kalemleri ağzına aldığında falan belkide benden de o tepkileri beklediği için öyle davranıyor teşekkürler önerileriniz icin
(3,209 puan) tarafından
Çok uyanıklar çoook bizimki hemen gözümün içine bakar öyle durumlarda. O bitiyo derken kulağa buruna yemek sokma başladı bizde de. Sağlıkla huzurla büyüsünler.
(100 puan) tarafından
Amin aminn bizde de hafid hafid ısırmalar başladı inşallah ilerlemeden unutur gider bu huyunu
(3,209 puan) tarafından
Her gün yeni macera :)))
(100 puan) tarafından
Kesinlikle rabbime binlerce kez şükürler olsun :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
19 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
13 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülümseee (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,836 soru

24,436,401 cevap

352,912 kullanıcı

...