0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Emziren anneler saçınızı ne zaman boyattiniz ? Süte zararı olur mu ? Çok beyazım var kendimi uzun zamandır bakımsız hissediyorum. Hamile kaldığımdan beri 1 kere boyattım. Saçlarım çok cansizlasti. Boyatmayi çok istiyorum. Ama süte zararı varsa boyatmam tabiki kızımdan daha değerli değil. Varsın eşim yuzume bakmasin (şaka amaçlı dedim) :D

Ayrıca saçımı boyatirsamda koyu mavi daha doğrusu içimden hep gece mavisi geçiyor öyle bir renk vardır umarım :D komple gece mavisi düşünün ve önlerden sağ ve soldan bir tutam gri rengine boyatmayi düşünüyorum. Hem hamilelikteki stres hem lohusalık Allah'ım doruklardayim :D kulaklarımı deldirmek istiyorum kikirdagima kadar :D burnuma hızma :D 

Konudan saptım yine :woot:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Başka isteğin varmı yavrum :D ne kaldı geriye ayyy ayy bende bunların hepsini istiyorum doğuramadım ki yapayım 

tarafından
Sağlıkla gelsin bebiş gerisi zamanla yapılır kii doguncada zor agdaya bile dhaa gidemedim kızı bırakacak kimsem yok öyle acınacak haldeyim :D
tarafından
Kuaförler vaka dolu evde kendin hallet benim 2. Olacsk o zaman ben ne yapayım:D saçımı tararsam yatıp kalkıp şükredeyim
tarafından
Hahhah valla bende öyle sürekli toplamaktan uçları kırılmış kestirmemde lazım :) evde kendim nasıl boyuyacam kii önlerine gri istiyorum açma işlemi yapmam lazım kii hiç anlamam olan saçtan da olmayım :D
tarafından
Ben dün anneme uçlarından kestirdim aşırı kırılmıştı boyayıda anneme yaptırırım ama senin istediğin renkler tabi anca kuaförde olabilir
tarafından
Aynen canım malesef birde o boyayı yapana kadar havlu boya oluyor duşa girip o boyayı akitana kadar canım çıkıyor evde daha zahmetli oluyor kuaför de yıkayıp fön çekiyorlar daha iyi oluyor :D
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Ben 10 aylıktan sonra boyadım cnm bebeğim alerjik olmasına rağmen bsy olmadı.kuaför sakın bizim burda küçükbaş yer olduğu için ama ben genede evde arkadaşıma boyattım
tarafından
Arkadaşım yokki gelip boyasın birde önüne açma işlemi olacak gri renk için. Kuaför olması şart ben hiç anlamam
(677 puan) tarafından
Aynen cnm senin için kuaför şart
0 oy
tarafından
Ben bebegim 10 gunlukken evde kendim boyadim normalde ilk sut sagilip atilacakmis ama ben onu bilmiyodum direkt emzirdim bisey olmadi
tarafından
İlk süt sagilip atilacakmis derken canım anlamadım bende blmiyorum ???
tarafından
Canim burda birisi daha sacimi boyasam sorun olur mu diye sormustu biri yorum yapmis sacini boyayip dus aldiktan snra sutunu sagip at sonra emzir yazmisti ama ben o zamana boyamistim.
tarafından
Anladım canım zararlı olsada ilk sütten sağıp atınca gidiyor normale dönüyor demek istemiş yani. Deniycem bunu canım ❤️ teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canim❤

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 504 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (2,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
24 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Slmcnm (65 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 155 göst.
+1 oy
0 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,471,294 soru

24,096,809 cevap

332,135 kullanıcı

...