0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Komşularla oturup kalkıyo hiç virüs yokmuş gibi gün yapıyorlar toplanıp Kur'an okuyorlar maske mesafe de yok bide oğlumu sevmeye geliyo gerçi çağırmasam gelmez ama bu sefer de torunumu göstermiyo falan diye düşünür komşulara anlatır ne yapacağımı şaşırdım gayet de rahat hani çekinmese çarşıya da gidecek Eskişehir'de vakalar almış başını gidiyo ama hala komşularla oturuyolar çok sinir oluyorum ben oğlumla evden çıkmazken dikkat etmeyenlere çok kızıyorum :angry:

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha iyi ya işte diyecem olmayacak☺

tarafından
Gelmemesi konusunda iyi diyorsan geliyo yani torun sevgisi yapacak bişey yok
tarafından
Yok hastalik kapar gibisinden espri yapmak istedim gelmesin çağırma da hastalık zamani tedbirli olmamak da vebaldir.
tarafından
En son geçen gün geldi ama içime sinmiyor hiç bide oğlumu kucağına alıp seviyo falan çok dikkatsiz benim annem çift maskeyle gezer kalabalık ortamlara asla girmez geçen kayınvalidem komşularla oturuyo annemi de çağırdı gel diye annem hayatta gitmez evden çıkmayan bi kadın otobüse bile binmez gideceği yere yürür öyle dikkatli yani herkes onun gibi olsa keşke
tarafından
Keske canım ama herkes oyle olmuyor maalesef iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ara sıkayet et canım akıl olsun 
tarafından
Çok dedim anne bak virüs iyice arttı bak mahallemizde kaç kişiye bulaştı diyorum eşim de kaç kez konuştu ama komşuları herşeyden önemli bide kayınvalideme eltimler de geliyo onlar da dikkat etmezler birine bulaştı mı arkası geliyo ama bunu akıl eden yok ne yazık ki
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Neresi eskişehir in
tarafından
Tepebaşı canım
(3,799 puan) tarafından
Aaa bende orda 5 6 sene kaldım.  Ne tarafı
tarafından
Sazova canım
(3,799 puan) tarafından
Sazova ya yakındım çamlıca tarafındaydim
tarafından
Anladım canım yakın zaten orası
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Eskişehir'de okullar bile kapandı vaka çok diye. Bir ay kadar önce annem virüsü kaptı ama hala nerden kaptı bilemiyor. Malesef yaşlılar hiç laf dinlemiyor. Çok zor iyileşti ama hala gücü yok. Hele köylerde ilçelerde hiç dikkat eden yok misafirlik hala devam. Sonra devlet onu yapsın bunu yapsın ben devlet olsam gezmede virüs bulaşana ücretli bakarım.
tarafından
Kimse dikkate almıyo ki fellik fellik geziyolar parklara gitmek yasak ben parka yakın oturuyorum öyle kalabalık oluyo ki gelenler evime bile zor giriyorum düşün. Yaşlılara laf anlatmak zor bide üstüne üstlük maske de takmazlar devlet ne yapsın ki bunlara evde oturmak zor geliyo hadi madem çıktın dışarıya herkesten uzak yerlere git bari insanların içinde ne işin var dimi
0 oy
(402 puan) tarafından
Anne vakalar çok arttı,bundan sonra kişisel algılamayın kendi ailem ve arkadaşlarım dahil kendi evladım için kimseyle görüşmeyecem derseniz belki anlayabilir.yeni mutasyonlu tipi en çok çocukları etkiliyormuş 
tarafından
Evet bu şekilde desem daha doğru olur sanki çünkü kendisi çok alıngan biri buluttan nem kapar hemen bide ramazanda yemeğe bekliyor bizi gelin diyor kendine çeki düzen vermeden gitmem onun evine zaten risk altındayız eşim çalışıyo evde sıkıntıdan patlarım ama gene de gitmem ona
0 oy
tarafından
Bende sinir oluyorum ya sanki onlara bulaşmıyor Allah akıl fikir versin ne diyelim canm
tarafından
Ya bide baya rahat bi görsen lafa geldi mi ayy virüs artmış bilmem ne diye söyler ama komşulara hayır diyemez onlarda da akıl yok ki geliyorlar ona oturmaya çarşıya çıkar bi ara cumartesi günü bile çıkıyordu kaldı ki çarşı aşırı kalabalık oluyo burda. Amin canım inşallah
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kaynananin senin komsuya gostermiyo diye anlatmasi cocugundan onemli degil diye dusunuyorum.O cocuga bi sey olsa annesi yapti diyecek
tarafından
Yani haklısın tabi belki demez ama komşularla oturunca illa ki konuşuyordur. Ama benim yüzüme asla diyemez ortam belli bu zamanda alınan alınsın gücenen gücensin hiçbir şey hiç kimse benim bebeğimden ailemden önemli değil

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 496 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 626 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.

Kategoriler

1,469,446 soru

24,072,466 cevap