0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından

Kızlar iki tane çocuğum var biri 3 yaşında biri 9 aylık emzirmiyorum mama veriyorum ilk çocukta sol gögsumden emzirebildim hep uçlarda yoktu sağ gögsumde zorlaniyordum hep rahat olmuyordu ikinci çocukta da aynısı oldu ve şuan biri küçük biri büyük  duruyor uçlarda aynı şekil küçük olan gögsum hafiften buruş buruş kalıyor zayıf ezik gibi birşey cansız gibi :D

Bu durum düzelir mi ya offf çok sıkıcı kötü görüntü düzelir mi ikisi aynı olurmu uçlar da ve ne kadar sürede düzelir şuan 3 yaşında biri öteki 9 aylik varmı bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar birde ben dolgulu sudyen kullanıyorum o küçük olan gögsum buruş buruş kalıyor sudyen içinde göğüslerim küçük ondan dolgulu sudyen takıyorum  :(

Yada buna ıyi gelecek birşeyler varmıdır çağresi 

4 Cevaplar

0 oy
(3,239 puan) tarafından
Çare yok canım buruş buruş vıcık vıcık gögüslere alış bence yada estetik yaptır 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annelik bunu gerektirmiyor mu eriyen sarkan göğüsler dünya ya geliyorlar beslendikleri tek şey oğlum 21 aylık bazen düşünüyorum 21 aydr şu göğüslere o sahip burayla beslendi bna neşe kattı diye ne güzel bir Duygu Allah'ım ❤️(◠‿・)—☆

Çözümü yok inan canım hemen herkesin durumu bundan ibaret kız kardeşim emzirmemesine rağmen onun da şuan sönük durumda maddi imkan varsa herşeyin çözümü de vardır Allah bağışlasın yavrularını (◕ᴗ◕✿)
0 oy
tarafından
Sarkık ve vıcık vıcık olmasına alşmlsn 

Evlatlrmzn cani sağlsn
0 oy
tarafından
duzelmez canim duzenli olarak ikisinide emmesi gerekti. ben gece uykusuz kalamiyorum diye tanima alirdim rahat ettigim taraftan daha cok icerdi o yuzden biri asagida biri yukarida 5 yildir degismedi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,150 soru

24,179,050 cevap

336,245 kullanıcı

...