0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
slm kizlar hamilrligimin başindan beri yuzumde  sibilceler cikti bir kactanesi de buyuk  nasil grçirebilirim sizde de oldu mu  cook kötü duruyir

5 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Bende 22 hafta oldum halen cok kotu bi sekilde duruyor utaniyorum.artik disari cikmaya..cok hassasim..
(228 puan) tarafından
aynen ya insanlatin yuzune bakmaya utaniyorum resmen
(447 puan) tarafından
Bekarkende vardı bende ama bu kadar çok bilinmiyodu. Şimdi daha kıp kırmızı çıkıyor..piskolojimi bozucak sonunda)) ama bebişi düşününce sakinleşiyorum..dokunma sakın canım bırak kendi kendine düzelsin..
(228 puan) tarafından
evet  ta  kırmizı çıkıyor  ayneney  bakmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecer canm merak etme
(228 puan) tarafından
inşallah ama moral bozucu
0 oy
tarafından
Bebişin kızmı  canım doğumda ellerini yüzüne sür  geçer derler
(228 puan) tarafından
oğlan  canim  yani %70  erkek dedi
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Eşim patlatmak için peşimde koşuyor :))) üstüne yara bandı filan yapıştırıyorum o iltihaplı halini kurutuyor ama bişey sürmek istemiyorum kana karışır diye doğumdan sonra halledicem hepsini :) 
(228 puan) tarafından
bir kactanesi  buyuk  ve kırmızı  geçmek bilmiyir  deri altinda da şişlik var
(1,550 puan) tarafından
Aynı valla adaşım. Sol yanağımda iki kırmızı tümsek ile geziyorum takmamaya çalışıyorum diğer yanakta da kahverengi lekeler var. Çene burun Allaha emanet zaten :/
(228 puan) tarafından
evet  evet  ayni ya ne yapsam ev de diye  hep arastiriyorum ama yok
0 oy
(421 puan) tarafından
Benmde öyle oldu canım başında çıktı şuan oğlum 7.5 aylık hala aynı nr yapsam geçmiyo cildiyeye gittim emzirdiğim için 2 krem verdi aöa pek işe yaramadı dermapene gittim 1 seans 2 olcak ama o da çare olmadı bende emzirme nin bitmesini bekliyorum herşeyi kullanamadığım içim malum 
(228 puan) tarafından
pek gidecege bezemiyorlar  zaten  de  bakalim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,466 soru

24,045,195 cevap

329,337 kullanıcı

...