0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
24 haftalık hamileyim, hamileligim beklenmeyen bir durumdu yaklasik 2 yıl önce tedavisiz hamile kalamazsn denilmişti ve korunuyorduk. 5.haftasinda test yaptigimda kendimi hazır hissetmediğimi biliyordum işim dolayısıyla esimden evimden 500 km ötede yaşıyorum, doktora giitigimde oldukça umursamaz bi adam ilaç kullanmışsın zaten düşer ya da organ anomalisi olur kürtaj yapalım deyince kürtajdan korktugum için başka bi doktora gidip risklerin normal gebeler kadar olduğu söylendi, ve 2 gün sonra covid pozitif çıktım haliyle ilaç vs kullanmadan atlatmaya çalıştım, sonrasında yapılan 2 li ve 4 lü normal çıkınca kendimi hazırlamıştım ki yaklaşık bir ay önce evimin önünde arkamdan gelen bi motosikletin çarpmasıyla kendimi az tanıdığım  bi şehirde hastanede buldum, doktorun önceliğim sensin bebek küçük gerekirse alınır tepkisi ile beynimden vurulmuşa dönsem de ikimizin de iyi olduğunu öğrendikten sonra hastaneden çıkışım yapıldı ve o günden beri cok fazla korkuyorum 'ya bi sey olursa olduysa diye normalde ayda bir kontrole giderken şimdi her hafta her aklima geldiğinde doktora gidiyorum gitmem gerektiğini düşünüyorum azicik karnım ağrısa bi sey oldu sanıp panikliyorum, dun kendi annem bugun esim kayinvalidem doktora gitmene bi sey demiyoruz ama abartio olabilir misin gibisinden konusunca gerçekten ne kadar yalnız olduğumu anladım.. kusura bakmayin çok uzun yazdım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah nasip ederse Bir dahaki gebeligimde bende her hafta kontrole gideceğim inşallah.  Kimseyi dinlemem kim.ne derse desin
-Reklam-
0 oy
(15,964 puan) tarafından
Zor durum geçirmişsin kim olsa gitmek ister 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez anca eleştirir. Eksik veya fazla bulur tepkisini o korkuyu yaşayan sensin annende olsa taviz verme. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. 
0 oy
(464 puan) tarafından
Hamdolsun senin gibi sıkıntı yaşamadığım halde her gün gitme şansım olsa giderdim şuan kimse bi annenin telaşını stresini anlamıyo üzülme
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin 
0 oy
tarafından
Zor bişi geçirmişsin her hafta gitmen normal korkuyor olman normal onlarda gitmene bişi dememiş zaten sen için nasıl rahat edecekse öyle yap 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 342 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 295 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.

Kategoriler