0 oy
252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından

image

bu şekilde bilen var mı inanın kafam beynim yordulj artık bilmiyorum doktor sürekli birşey söylüyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne için yapıldı test cnm 
(64 puan) tarafından
Valla canım beyaz kanı düşük dedi antibiyotik kullandık nerdeyse 2 aydirda karaciyer enzimleri yüksek yüksek olunca bu testi istedi onda bişey dedi valla yoruldum kafam beynim kalmadı bebeğimin gelisimi iyi yüz üstü dönmüyor beni görünce seviniyor yabancı görünce ağlıyor elinden düşeni arıyor ablası elinden bişey alınca ağlıyor ben bırakıp gidince ağlıyor desteksiz biz yanındayken oturuyor bilmiyorum ne sorunu var  bu ayın 12  yedi aylık olucak
tarafından
Cnm enzimleri çok az biraz yüksek ama endişe edecek birşey değil tekrar kan isteyecektir korkma sorun görünmüyor
(64 puan) tarafından
Canım su assadki Eliza değerleri nasil
tarafından
Ondan anlamıyorum cnm bnm kizimda kara ciğer enzimleri yüksekti ordan biliyorum enzimleri bizimki 390 lerde falandı
(64 puan) tarafından
Canım enzimlerin yazılı olduğu yer neresi yani hangisi
tarafından
Alt
Ast
Yazılan yer cnm
(64 puan) tarafından
Sonra nasıl düzeldi canım
(64 puan) tarafından
Bizim en yüksek 107 canım sen sizinkide 390 yazmışsın ya
tarafından
Aynen cnm yeminle daha yüksekti bile düzenli kan veriyorduk öyle böyle normale döndü ama 7 ay falan sürdü bu
(64 puan) tarafından
Ama kalıtsal  bı hastalık  yokmuş demi canım herahngi kötü birşey düzeldi yani hasar bırakmadan canım benim kayınbabanin engelli aklı dengesk hani insan gözünün önünde birşey olunca daha çok korkar ya bende öyleyim mesela az önce ablasına bakicam diye oturken kafasını sırt üstü yere çarptı bilmiyorum ben çok korktuğundan mi geliyor başıma inana ki pskolojim bozuldu acaba acaba diyeerek kızlarım icin
tarafından
Aynen cnm çocuk bu düşe kalka buyur çok takıyorsun belli Allah büyük umarım senin kizininkide normale döner biz bunu ayni 6 aylık falaanken yaşadık kızım şuan  6 yaşına girecek şükür sıkıntı kalmadı kontrol altında olun Cook geçmiş olsun canım
(64 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm tek doktora bağlı kalmayın bende ka  hastasıyım uzman doktora gösterin en yakın zamanda ihmal etmeyin
tarafından
Hm bikac değere baktim da ondan canm korkma sen doktor gerekli tedaviyi uygulayacaktır zaten
(64 puan) tarafından
Canım sence ne olabilir
tarafından
Seni üzmek istemem bazen sonuçlar yanlış  çıkabiliyor dogru ise bile korkulacak derecede diil ama ihmal edilirse sorunlar yarata bilir bide küçük diyorsun yavruya ilerde sorun olmasin die dedim ben 21 yasindayim surekli kan ilacı kullanıyorum en ufak bir gribal enfeksiyonda bile
(64 puan) tarafından
Anldim canım sanırım bı özele gidip bakitmam lazim
tarafından
Geçmiş olsun kuzum şimdiden haber et bize olurmu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kubra.10 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,690 cevap

332,450 kullanıcı

...