Kızlar benim eşim ailesine her ay 1000 üstü para gonderiyor.bu ay da 1400 bi gönderdi bugün 300 daha gönderdi.ailesinin durumu ıyi. Ama ev aldılar ödemeleri var. Eşim evlene ne kadar kazandığı bütün parayı ailesine göndermiş.bi 80 bin civarı verdi kesin.simdi evlendik hala devam ediyo para göndermeye ve benim bu duruma çok canim sıkılıyo.iki tane bekar kardeşi var onlar bazen verirse 400 anca. Bi tanesi benim param kıymetli diye vermiyo.30 bin para biriktirmiş bi senedir çalışıyo.benim eşim beş senedir uzman çavuş 5 bine yakın maaş aliyo hiç birikmisimiz yok.evet ben ne istersem de aliyo evimizde hiç bişey eksik değil ama çocuğumuz olacak artik evini yuvasini bilsin istiyorm.ailesi de yüzsüz gibi ne sıkıntıya düşseler hemen eşimi arıyolar.oda direk gonderiyo zaten.emekli maaşları var kira gelirleri var iki tane bekar kaynım var çalışıyolar ama hala eşimin kazandığında gözleri.bende biraktircam askerliği diyorum çünkü 4 aysa bir suriye ye gidiyo 4 ay felan kaliyo. Bende kaynanam da kalıyorum. Hasretliği çeken benim sefasını süren onlar.bide bırakır yapmaz deyince kızıyorlar.tabi alıştılar eşimin elini avcunu yemeye.birakirsa para gelmicek ya.bide oğlunun birine bedelli yaptırdı. Diğerine de yaptırırım nolcak diyo kaynana.benim eşim suriyede çamurun tehlikenin icinde.artik çok zoruma gidiyor bu durum. Napsam eşimin aklı başına gelir .anlamiyo anlatiyorm düşüne düşüne kendimi yıprattım.
Sende ev al uzmanlara kredi veriliyo ceksin ev alsın kendisine onu odesin erkek milettinin kafasını borçtan cıkarmıycaksın derdi bi tanidigim teyze
Yani canım sende ufak ufak kendine biriktir mesela benim cok aşırı harcama yapiyodu konusuyodum o kadar anlamiyodu bende en son ondan para aldigim zaman kaldiriyodum mesela para ver elbise alcam diye para alirdim elbise de alırdım kalani saklardim para ver mutfak alisveris yapcam derim 250 mi haracarim 350 harcadim deyip kalanı saklarim az da olsa birikim sonucta ben evim kocam ve cocugum icin yapıyorum kimin ne olcagi belli degil zor zamanlar icin her ihtimale karsi bunu yaomak zorundayim ve suanda yakslasik 3 bin tl birikmisim var ve kocam bunu bilmiyo bu ay esim isten ayriliyo ben o parayi biriktirmiş olmasaydim kirayi nasıl vericem mesela hataneye nasıl gidecem sırf bu zmanlar için yaptim bence sende öyle yap
Canım sen kayınvalidenlerle hep aynı evde mi yaşıyorsun yoksa kendine ait evin var ama yalnız kalmamak için mi? Eğer birlikte yaşıyorsanız minnet duygusu ile veriyor olabilir.
Haklisin bu konuda kesinlikle. Ev aldilarsa esine guvenerek mi aldilar tamm biraz destek olabilir ama bu seneler suren ve bu kadar buyuk bi miktar olmaz. Esininde allah yardimcisi olsun rabbim tum askerlerimizi korusun. Bi uzman cavus esi olarak gurur duymalisin kayninda utanmali cnm
Benim eşim de uzman cavus babası esimden istiyor eşim babasından arada kaynıyor genellikle alan kişi eşim oluyor ama bizim borcumuz var eşim öyle gönderdi bir kere babasına 2.500 tl parasut parasını evde kiyametler kopardım sen beni ailen olarak görmüyorsun demek ki filan dedim baya trip atmistim ama çocuğumun ihtiyaçlarının parasiydi o çok sinir bozucu bir durum aylarca bir şey alamadım çocuğa anca doğuma yakın alabildim
Burda senin yapacağın hiçbir şey yok malesef tatlım eşin akillanmadigi sürece göndermeye devam edecektir sen karşı çıksan gizli gönderir her halükarda gönderir
1,488,508 soru
24,331,475 cevap
345,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın