0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,885 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki bi kase çoybaya hasret kaldım ve bu gün öğrendim ki alt katta oturan görümcem Corona olan kaynanamlara ve eltime yemekler çorbalar yapıp kapılarına bırakıp dönüyomuş o kadar zoruma gittiki halbuki ektimde o görümcemin ağzına sıçı.yomuş nişanlıyken şimdi siz olsanız nasıl tavır takınırdınız

14 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş çook ben çok ağır tavır alırdım asla konuşmazdı geçmiş olsun canım bu arada
(10,885 puan) tarafından
Her kes kendine yakışanı yapıyomuş demek
(1,615 puan) tarafından
Öyle de canım çok ayıp etmiş ya illa yaranmak için ağızlarına mı s.çmak lazım anlamıyorum ki ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok ayıp etmiş aman boşver seen 
(10,885 puan) tarafından
İnsan zora düşmeden anlamıyomuş
0 oy
(921 puan) tarafından
Gercrkten cok ayip sende haatasin 1tabakta sana koyabilir di 
(10,885 puan) tarafından
Evet koyabilirsin ben olsam koyardım
0 oy
tarafından
Hiç birşey demezdim allaha havale ederdim gün gelir eline düşer görümcen merak etme allah merhamet versin bu kadar kötü durumdayken yardim etmiyor aynı şeyi sanada yapabilirdi insan kapıya 1 tas çorba koymaz mi yakın olsam vallahi ben getirir koyardım o kadar üzüldüm rabbim şifa versin canım 

Her gün buharda sıcak banyo yap 

Ilık limonlu su iç

Sirkeli su ile ağzını çalkala
(10,885 puan) tarafından
Eşim ülker fabrikasına gider cuvalla abur cubur alır ben yarısını ona yollarım benden çok interneti izi kullanır yaptığı nankörlük başka bişey değil
0 oy
tarafından
Gecmis olsun sanada yapsa olurmuymus benim kaynim korona oldu evli ben yinede çeşit çeşit corba yapip verdim Allah herkese vicdan versin
(10,885 puan) tarafından
Ölmezdi ama kalbindeki hainliği dışa vurdu
0 oy
(30,143 puan) tarafından

Selam vermem öyle insana.

(10,885 puan) tarafından
Öyle yapıcam bende
0 oy
tarafından
Çok ayıp ama ya küste olsan insan Bi koyar kapıya yani 
(10,885 puan) tarafından
Öyle insan abisimin hatrına bile olsa yollardı
tarafından
Çok ayıp etmişler ya yuh yani
0 oy
tarafından
Allah şifanı versin kuzum sanki ne olacak bir çorba yapsa insan kimin ne olduğunu zor gününde anlıyor 
(10,885 puan) tarafından
Ben olsam yapar yollardım onun yaptığı resmen hainlik
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun kiz yakinsan getirelim Rabbim namerde muhtaç etmesin bugün bir tas çorba koyar yarın onu kafana kakar bosver
(10,885 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canımmsın yollamış kadar oldun het kes kendine yakışanı yapıyomuş ben 10 senelik evliyim 1 kere olsun tartışmadım bile ama bu muameleye layık gördü demek
(4,586 puan) tarafından
Sende bundan sonra ona göre davranirsin elbet bu hasta günlerin geçecek Rabbim hiç yasamamisa dondursun seni yatak döşek yatınca insanın gözü kapıda oluyo bir Allah'ın kulu gelirmi diye seni çok iyi anlıyorum
(10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kız bu hastalık o kadar piski kâfir gibi insan ölse kimse el uzatamıyo
(4,586 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifani versin inşallah
0 oy
tarafından
Çok ayıp ne denir bilemedim 

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah geçmiş olsun ⚘
(10,885 puan) tarafından
Amin Buketimm Allah'ım razı olsun
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hatasını yeri gelince söylerdim gecmis olsun 
(10,885 puan) tarafından
Bende öyle yapıcam diyorum ama sonra bişey oluyo jebdime yakıştıramıyorum
(8,579 puan) tarafından
Dimi sonrasında bi kal geliyor.
0 oy
tarafından

Zaten deveye diken insana...... Yaranır derler 

(10,885 puan) tarafından
Aynen öyle kız bide gen o kadar yumuşak huyluyumki bana nasıl kıyıyo pis.lik
0 oy
tarafından
Yuh yaa insan hasta komsusuna bile yemek gönderir kaldi ki bide akraba abinin eşi senin hatrin yoksa abininde mi yok cok ayip etmiş 

Görüştüğüm yerde meraba meraba fazlasi olamaz artik benim icin 
(10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annem Yalova'da kim hastaysa bizim yöresel bi çorbamız var gırar onu yapar her kese yollar şimdi bana diyoki ben gırar yapıcam baban getirsin
İzin vermiyırum
tarafından
Oyledir cnm tabiki doğru olan da o zaten komusu açken tok yatan bizden degildir diyor efendimiz(s.a.v.)
Görümden hainmis gercekten
(10,885 puan) tarafından
Öyledir kendisi  nankör
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun haklısın valla insan o durumda bi tas çorba bekliyor hal hatır sorulmasını psikolojik olarak da etkileniyorz çünkü onun yaptığı çok ayıp 
(10,885 puan) tarafından
Düşmez kalkmaz bir Allahtır bu hastalık hepimizin kapısında inşaallah onlara bulaşmaz olduki bulaştı ben onu utandırmasın ı  elbet bilirim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
8 cevap 569 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,242 soru

24,122,209 cevap

333,538 kullanıcı

...