0 oy
416 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından

Rahim kasılması denen olayı izah edebilir misiniz? Bu durumu neye benzetirsiniz yada bu olay kasıklarda net belli olur mu? Yada vajinada zonklama gibi bişey mi?  Bilemediğim için her şeyi diyorum şu an. Açıklar mısınız :) 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eğer doğum sancısını diyorsan, Adet sancısınin 1000 katı filan. Gidip geliyor kasıklara vuruyor :D

(426 puan) tarafından
Hissedilmemesi imkansız yani :D
tarafından
Aynen gitgide artan birşey. :) Tarif edilemez yani
(426 puan) tarafından
Anladım sağol canım:)
-Reklam-
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Kasiklarda degil karninin ortasinda hissediyorsun canim rahim yukari cikiyor cunku ve acisi anlatilmaz yasanir :)

(426 puan) tarafından
Ha normal bir karın ağrısı gibi değil. Bildiğimiz doğum sancısına deniyor o zaman rahim kasılması diye :)
(1,157 puan) tarafından
Aynen canim herkesin farkli oluyor tabi ama kasik agrisi degil o rahim yukari ciktigi icin agrilar aslinda karnin ortasindan geliyor ama tabi kisiye gore o aci kasikta ya da belde hissediliyor :) degisik bisey anliycagin benin tam karnimin ortasini boyle desiyolar gibi olmustu ama tabi bu surekli degil kasilma geldikce :) ama tabi herkesinki farkli yani
(426 puan) tarafından
Bağırmamak imkansız o zaman :)
0 oy
tarafından
Üçünde de inanılmaz derecede doğum sancısı çektim üçü de sezeryan 6 ay önce 32 haftalık erken doğum ettiğim belimin tam ortasından bir ağrı girdi Aman Allah'ım elim ayağım kesildi ayağa kalkamadım karnım taş gibi oldu karnımı kaldıramıyorum ellerimle karnımı yukarı tutuyorum böyle yani o kadar acayip bir ağrıdır o doğum sancısı
(426 puan) tarafından
Desene bağırta bağırta doğurtacaklar :D kız güldüğüme bakma çok da korkuyorum doğumdan :)
tarafından
Allh veriyo kolayligni
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Bence hiç demeyim ben :) o acı anlatilmaz herkesin ki farklı sen kendini korkutma. )
(426 puan) tarafından
Kız korkulmayacak gibi değilki. Küçüklükten bile dizilerde, filmlerde doğum sahnelerinde bağırmalar vs oluyorya o an aklın ermiyo. Hamile kalıp yaklaştıkça zaman aklında beliriyo her şey :) bağırmamak imkansız mı o ağrıya :)
0 oy
(8,171 puan) tarafından

Ayy çok değişik ya ama çok da güzel :D

(426 puan) tarafından
Bağırta bağırta yumurtlatıyolar desene :D
(8,171 puan) tarafından
Yok ben onu demek istemedim. Sancıyı çekmek çok güzeldi. Bana çok güzel ders verdi. Annemin hakkını ödeyemeyeceğimi, annemi kimseye değişmemem gerektiğini, kızımla birbirimize çok iyi bağlanmamız gerektiğini ve kesinlikle her doğumdan önce tanıdıklarından helallik istemek gerekiyormuş bunu öğrendim.
0 oy
(1,466 puan) tarafından

Kız inan hatırladığım kadarıyla can çekişiyosun korkma herkeste bir olmuyor ama ben suni yediğim için en son hatırladığım çatalı tekmeliyordum :D hissedilmeyecek bişe değil hemen anlarsın yani 

(426 puan) tarafından
Şimdi aklımdan şeyi düşünüyorum. Bağırırsam herkes duyar diye kendimi sıkar dururum :D bende 2.yi kocam doğuracak diye yıkarım ortalığı :D
(1,466 puan) tarafından
Ben çok sıktım kendimi kaynanam çatlayacaksın artık bağır gücünün yettiği kadar dedi son sancıda kıyamet koptu zaten :D
0 oy
(15,989 puan) tarafından

Adet sancısının Nirvanasi :)

(426 puan) tarafından
Adet sancısına bile 2 ağrı kesici içen ben, nirvanada naparsam artık :D
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Doğum sancısı bagirtan bişey okadar soyliyim .. ne ayağa kalkabilirsin ne nefes aldırır karnını deşiyolar gibi bı his ama sürekli sürmüyor Allah'tan 
(426 puan) tarafından
Allah bir avazda kurtarsın dedikleri gibi desene :) Allahım eşim evde izindeyken olsa bari :D
(4,959 puan) tarafından
Aynen canım o söz çok doğru 3 saat ikininca o sozun doğruluğunu anlıyo insan
0 oy
tarafından

Planlı sezeryan olacaktım 1 gün sonrasında ama bende sabahtan bi afedersin büyük lavaboya çıkma ihtiyacı oluştu, saat ilerledikce o istek artıyordu, daha sonra dayanamaz hale geldim karnıma bildiğin sancılar saplanıyor, o sancı girdiğinde elinden olmadan bağırıyorsun, en sonunda hastaneye yetistigimizde yürürken bebek bacağımın arasından kayıp gidecek diye hissediyordum:D hemen sezeryana alındım doğurdum çıktım :D anlatılmaz yani canım yaşanır adet sancısınin kat kat fazlası diye düşün tabi kişiden kişiye değişiyor

(426 puan) tarafından
Allah hem benim hem doğum yapacakların yardımcısı olsun. O sancı birde uzun sürüyormuş. Hemen doğum olmuyormuş. Gelene kadar bağırtacak miniğim desene :D
tarafından
Hahahah kişiye göre değişir o canım ya gözünü korkutma :D bak geçen kadın tünelde doğurdu hemencecik hiçte beklemedi belki sende hemen doğuracan :)
0 oy
(163,515 puan) tarafından

o acinim tarifi yok be bacim yasayan bilir :D

(426 puan) tarafından
Bağıttıra bağıttıra doğutturacaklar desene :D
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Anlatılmaz yasanır haha :) bel ve kasıklara vuran önce siddeti az aralığı fazla zamanla düzene girip şiddeti zirveye ulaşan dehşet bir şey :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
28 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,153 soru

24,165,177 cevap

335,573 kullanıcı

...