Rahim kasılması denen olayı izah edebilir misiniz? Bu durumu neye benzetirsiniz yada bu olay kasıklarda net belli olur mu? Yada vajinada zonklama gibi bişey mi? Bilemediğim için her şeyi diyorum şu an. Açıklar mısınız
Eğer doğum sancısını diyorsan, Adet sancısınin 1000 katı filan. Gidip geliyor kasıklara vuruyor
Kasiklarda degil karninin ortasinda hissediyorsun canim rahim yukari cikiyor cunku ve acisi anlatilmaz yasanir
Ayy çok değişik ya ama çok da güzel
Kız inan hatırladığım kadarıyla can çekişiyosun korkma herkeste bir olmuyor ama ben suni yediğim için en son hatırladığım çatalı tekmeliyordum hissedilmeyecek bişe değil hemen anlarsın yani
Adet sancısının Nirvanasi
Planlı sezeryan olacaktım 1 gün sonrasında ama bende sabahtan bi afedersin büyük lavaboya çıkma ihtiyacı oluştu, saat ilerledikce o istek artıyordu, daha sonra dayanamaz hale geldim karnıma bildiğin sancılar saplanıyor, o sancı girdiğinde elinden olmadan bağırıyorsun, en sonunda hastaneye yetistigimizde yürürken bebek bacağımın arasından kayıp gidecek diye hissediyordum hemen sezeryana alındım doğurdum çıktım anlatılmaz yani canım yaşanır adet sancısınin kat kat fazlası diye düşün tabi kişiden kişiye değişiyor
o acinim tarifi yok be bacim yasayan bilir
Anlatılmaz yasanır haha bel ve kasıklara vuran önce siddeti az aralığı fazla zamanla düzene girip şiddeti zirveye ulaşan dehşet bir şey
1,488,864 soru
24,336,395 cevap
345,876 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın