0 oy
1,589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi

Kızlar ben 26 yasinda bir kızım esimse 39 yaşında. Benim ikinci kocam onunsa ilk esiyim,ilk kocamdan yollarımızı ayirdik, çok kötü bir karakteri vardı ve ben güzel değildim beni hic sevmiyordu(ben onu her şeyden çok seviyordum) Ayrılma nedenimiz beni hep aşağı gormesi cenem uzun güzel degilim hep bana bunu soyluyordu. Neyse ayrildik bu benim için çok uzucuydu 23 yaşımda  evləndik ve 4 ay evli kaldık onunsa 28di. Ben hemsireyim şimdiki kocamsa doktor, çok yakisikli  bir insan ama onu hic sevemiyorum, beni çok yipratiyor her şeye karısiyor kiskaniyor önce kıskanç değildi artıq hic bir şeyden zevk alamiyorim her şey alıyor bana cok güzel bakiyor amma bu manyak kiskancliklari beni deli ediyor. Güzel olsam anlarım ama beni niye kiskaniyor anlamıyorum önceden çok kadınla bir olan erkekdi simdiyse işten kosarak eve geliyor ben başkasına gitsin diye yalvariyorum istemiyorim anne babasiyla yola gitmedik diye ayrı eve bile çıkardı ama bu ap.tal kiskancliklari yüzünden ölmek istiyorum bilmiyorum belke onu sevemiyorum arzulamiyorum diye bu haldeyim tamam adam gibi iyi biri ama ben ona kalbimi veremiyorum. O bana dokundugunda kaçıp gitmek istiyorum bunu anlıyor ve zalimlesiyor beni daha da kiskaniyor hatda onceki eşini seviyorsun hala deyib bana vurdu bile bir düğüne gitmek istiyorum bana giyimini git cikar normal giyin makiyaj yapma diyor kendinr soyluyorum tamam yapmam daha diyor yine yapiyor  ben bosanamam da ona dokunamiyorumda ne yapiyim sevemiyorum çocuğumuz olmuyor diye boşanalim diyorum ölürüm diyor ben ölmek istiyorum 

45 Cevaplar

0 oy
(3,799 puan) tarafından
Şaka mı yapıyorsun.hem doktor hem maddi durum iyi hem yakışıklı hem seni seviyo.  Hem de cirkinim Neyimi seviyo diyon daha ne istiyon bırak kiskansin ölmez sin. 
tarafından
Ya milleti yiyor senaryo
(3,799 puan) tarafından
Kafaları mi güzel bunların.
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım ilk önce hiçbir kadın çirkin değildir asla kendini o şekilde görme, çoğu kadının isteğidir eşi tarafından kıskanılmak sevilmek sahiplenilmek her haliyle beğenilmek, sen eşini sevmediğin için bu güzellikleri görmüyorsun ve rahatsız ediyor seni. Sevmeyi bir denesen, onun senin için yaptığı fedakarlıklar hayrına bir şans vermeyi denesen ne güzel olur. 
tarafından
Ya milleti yiyor senaryo
0 oy
(285 puan) tarafından
Allah'tan sen önce akıl sonrada kendin için en hayırlısını işte bence hatta hergun Allah'a dua et bu akılla sen bı yola giremezsin ikinci evliliginde bile bu kafadaysan sen evlenme bak ben hayatım boyunca herzman en son diyeceğimi en başta söyledim bu yüzden çoğu kişi beni sevmez ama lafıma herzman gelir bak aklıni önce başına al öyle düşün ölmek kolay sanıyosun heralde ama iş inan 5 kez deneyip Allah'ım yoluna dolana kadar banada kolay gelirdi bende ölsem kurtulsam su hayattan derdim ama şunu unutma Allah ne veriyorsa başına ondan ders al yapma diye veriyor kendine bir yol çiz doğruyu bul diye veriyor sen napiyosun kaciyosun bı korkak gibi burda yazdığın şeyler varya hiç birisi ölmek için sebep değil bı kadın en çok ne zaman ölmeyi düşünür evladını kaybettiği zaman o zaten canını kaybetmiştir çünkü sen ilk eşini boşver ikinci eşin madem hemsiresin çalış ye paranı sevmediğin bı adamla neden evlendin bu 1 2 incise eşim çok kıskanç eşim şöyle böyle soğudum diyosun sen eşinin yüzüne bakmıyor Ken  adamda seni evde başkasına gitme beni bırakma diye kısıtlıyor sen adama sevgini göstersen adamda sana güvenir serbest bırakır adamın içi rahat değil ki o bu konuda haklı sevemiyorum dokunamiyorum zorlami evlendirdiler seni silahmi dayadilar bu hayatta herşey sevgi para bilmem ne değil bak kadın kocasını çokta sevmicek az da bence çok severse sıkar adam kaçar az severse gene aynı oyuzden sen yuvana bak sana değer vermese seni ikinci evliliginde o ilk evli kabul etmezdi anladinmi değerini kıymetini bil üstüne bide başkasına git falan çok ayıp bunu kendine nasıl yapiyosun madem okadar kötü durum o adamın hayatını bir mahvettin aklını başına al piskolojik destek al 
tarafından
Ya milleti yiyor senaryo
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sen yeni bir sayfa için evlenmemişsin.. eski eşini başkasında bulmak için evlenmişsin..ee onu sevmissin o senin özelliklerinle dalga geçmiş kusur bulmuş.. bu adamcağız seni olduğun gibi kabul etmiş..sen daha ne istedin Allah'tan?
tarafından
Ya milleti yiyor senaryo
(5,725 puan) tarafından
Kız böyle senaryo neden yazılır.. gerçektir ya
tarafından
Ben çirkin olduğum için ikinci kez evlenmem.mj senaryo
tarafından
Yav iyi eglendin ha milletle valla bravo :)
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Neden kimse inanmadı ki belki de kızcağız doğru söylüyor :(
(5,725 puan) tarafından
Ben de doğruyu söylüyor diye düşünüyorum ama adam seviyormus makyajsız halini bile böyle daha iyi diyormuş ama yakinlasamiyorum diyor olmuyor diyo eşinin aklında da ister istemez eski eşini mi düşünüyor diye soru isaret var.diger adam fiziki özellikleriyle dalga geçiyormuş  o mu iyi bumu
(1,267 puan) tarafından
Bence hikayede eksik parçalar var ya detaylıca dinlesek değişebilir fikrimiz. Bi de adam yakışıklı diyor da yakışıklılık göreceli belkide yeni eşi 40 yaşındadır
(5,725 puan) tarafından
Bilemedim ki canım belkide dediğin gibi hiç birşey göründüğü gibi değil

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 861 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,400 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,134 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,284 soru

24,084,004 cevap

331,364 kullanıcı

...