+1 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Kayınvalidem, kayınpederim pozitif. Eşim de temas etmişti. Bugün bebeğimin ateşi yükseliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeği covid geçiren varsa neler yaptınız? Ateş nasıl düştü? :(

6 Cevaplar

+1 oy
(2,462 puan) tarafından
Ateş düşürücü verebilirsin. Bir de ılık duşa sokabilirsin başka yapabilceğin bişey yok canım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok geçmiş olsun Yigenim gecirdi canim surekli atesi vardi antibiyotik filan vermislerdi onunla atlatti sukur
0 oy
tarafından
Direk hastnye git 
0 oy
tarafından
Hastaneye götürmüştüm bende pozitiftim yatış yapıp serum ve antibiyotik tedavisine başladılar bebekler büyüklere göre daha hafif atlatıyor ama ilk gün kızım çok kötüydü 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Daha bi kaç gün önce geçirdi. Canım hiç korkma. 2 gün hafif ateşlendi burnutikandi. Serumla temizledim sürekli odasını havalandirdim. Calpol verdim. Gectigitti su an eşimle ben pozitifiz kızım çok iyi hamdolsun. Geçmiş olsun 
(193 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım :( Kaç aylık bebeğin? Doktora götürdünüz mü?
(3,550 puan) tarafından
14 aylik. Hayır götürmedim ne oldgunu daha anlayamadan bitti gitti zaten. Filyasyon ekiplerini aradım bebeklere herhangi bir tedavi olmadığı için test yapmadıklarını soylediler. Calpol verip emzirin dediler. Öyle yaptım. Ateşi düşmezse tekrar arayın dediler ama düştü çok şükür
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Doktora götür canım evde bekleme ilerlerse Allah korusun daha kötü hal alıyormuş bu virüs kalp rahatsızlığı bırakıyor mus beklemeden git ilaç verirler 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 257 göst.
12 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 256 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
10 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,976 soru

24,118,536 cevap

333,343 kullanıcı

...